Loading...

Παραλαβή δυο νέων απορριμματοφόρων στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην παραλαβή του πρώτου από τα δύο νέα απορριμματοφόρα προχώρησε χτες ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Πρόκειται για δύο νέα οχήματα που εντάσσονται στο στόλο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και είναι άκρως απαραίτητα για τις ανάγκες του τομέα Καθαριότητας. Η προμήθεια έγινε μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό με πόρους του Δήμου καθώς και του προγράμματος «Φιλόδημος» και συνολικά κόστισαν περίπου 300.000 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραληφθεί και το δεύτερο και το συντομότερο να βγουν για… δουλειά καθώς οι ανάγκες είναι επιτακτικές. Σύντομα δε αναμένεται να βγει και νέος διαγωνισμός για την προμήθεια άλλων τριών απορριμματοφόρων από το πρόγραμμα διαχείρισης βιοαποβλήτων όπου ο Δήμος είχε υποβάλλει αίτημα και εγκρίθηκε.

«Η ενίσχυση του στόλου μας με νέα μηχανήματα είναι επιτακτική ανάγκη. Δυστυχώς διαχειριζόμαστε ένα γηρασμένο στόλο και τα προβλήματα που κληρονομήσαμε είναι πάμπολλα. Παρόλα αυτά οι δημότες πιστεύω ότι βλέπουν την ορατή βελτίωση και αισιοδοξώ πως θα πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον», δήλωσε μετά την παραλαβή ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος που συνοδευόταν από την αρμόδια αντιδήμαρχο ΠερσεφώνηΜελαχρή και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!