Loading...

Η δημιουργία ενός μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου στο Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το εμβολιαστικό κέντρο Αγρινίου θα πρέπει να διαθέτει χώρο αναμονής καθώς και διακριτούς χώρους για λόγους προστασίας της ατομικότητας κάθε εμβολιαζόμενου.

Οπότε από τη στιγμή που δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις λόγω κορονοϊου το κλειστό γυμναστήριο της αερογέφυρας θα αποτελούσε μια από της σωστότερες επιλογές για εμβολιαστικό κέντρο λόγω του μεγέθους του. Αποφεύγοντας με αυτό τρόπο τις ουρές και τον συνωστισμό.

Θεωρώ ότι το κέντρο υγείας του Αγρινίου όπου εκεί γίνονται εμβολιασμοί αυτή τι στιγμή δεν εξυπηρετεί όλες τις πληθυσμιακές ομάδες λόγω του χώρου του.

Και κατά αυτό το τρόπο να δημιουργείται συνωστισμός.

Το προσωπικό του κέντρου υγείας Αγρινίου θα μπορούσε να μεταφερθεί μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό ιατρών και νοσηλευτών από το νοσοκομείο στο κλειστό γυμναστήριο αερογέφυρας (ως Εμβολιαστικό Κέντρο), και να πραγματοποιείται ταυτόχρονα μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμών απ’ ότι γίνονται αυτή τι στιγμή.

Δίνοντας βάση στο να δημιουργηθεί όσο πιο γρήγορα η ανοσία στο γενικότερο πληθυσμό του Δήμου Αγρινίου.

Αποφεύγω τον συνωστισμό – Εμβολιάζομαι – Σώζω ζωές

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου

Μολώνης Σπυρίδων





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!