Loading...

Ο Μιχάλης Μπιλάλης προσωρινός επικεφαλής στην παράταξη «Δήμος για τα παιδιά μας»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τα καθήκοντα του επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για τα παιδιά μας» ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μπιλάλης ο οποίος τόνισε ότι θα ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες για την ανάδειξη του επόμενου υποψηφίου Δημάρχου του συνδυασμού.

Ο Μιχάλης Μπιλάλης είχε αναδειχθεί 6ος σε σταυρούς στη Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου με τον συνδυασμό «Δήμος για τα παιδιά μας» στις εκλογές του 2019, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της Α.Ε.Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

Σήμερα 25/02/2021 συνεδρίασε η δημοτική ομάδα, μετά την παραίτηση από επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας” του Νικολάου Καραπάνου του Γεωργίου,πρώην Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και αφού την έκανε δεκτή,αποφάσισε ομόφωνα τον νέο επικεφαλή του συνδυασμού,Δημοτικό Σύμβουλο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Μπιλάλη Μιχαήλ του Βασιλείου.

Η πρώτη δήλωση του νέου επικεφαλής:

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας” για την εμπιστοσύνη τους να με αναδείξουν επικεφαλής. Δεσμεύομαι ότι θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την ανάδειξη του επόμενου Υποψηφίου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ,προκειμένου να οδηγηθεί ο συνδυασμός στην ΝΙΚΗ στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του 2023.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!