Loading...

Πρόεδρος Αγίου Ηλία: Δεν μας απαντάνε στα αιτήματά μας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με ανάρτησή του στη σελίδα της κοινότητας στο facebook, ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Ηλία Μεσολογγίου γνωστοποιεί τις ενέργειές του για θέματα αγροτικής οδοποιίας και τις προτάσεις του για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Όπως θα δείτε στο πρώτο έγγραφο που εστάλη στις 16/09/2019, υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις από τον κύριο Μπάλλα προς τον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου: βελτίωση των αγροτικών δρόμων του χωριού, επέκταση της αποχέτευσης όμβρυων υδάτων, επέκταση και ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού και παιδικής χαράς.

Στις 04 /06/2020 επανέρχεται με ερώτησή του (δεύτερο έγγραφο) προς το Δήμο για να ενημερωθεί αν τελικά εντάχθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα οι επισκευές και η συντήρηση των δρόμων και αυλάκων απορροής της κοινότητάς του.

Στις 03/07/2020 ξαναρωτά με έγγραφό του (τρίτο έγγραφο) το Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου αν συμπεριλαμβάνεται το χωριό του στη μελέτη του προγράμματος “Φιλόδημος” και “Αντώνης Τρίτσης”.

Όπως δηλώνει ο ίδιος στην ανάρτησή του δεν έχει πάρει ποτέ επίσημη απάντηση σε κανένα από τα αιτήματά του. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτησή του:

“Ενημέρωση των κατοίκων της κοινότητας μας,για τις έγγραφες ενέργειες που έγιναν για την αγροτική οδοποιία,τεχνικό προγραμματισμό χωρίς να έχουμε λάβει ακόμα καμία επίσημη απάντηση.”

etoliko.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!