Loading...

Ανεβαίνουν οι τόνοι για τις Εορτές Εξόδου 2020 και τον… κορωνοϊό!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σηκώνει τους αντιπολιτευτικούς τόνους με αφορμή τις φήμες ματαίωσης των Εορτών της Εξόδου λόγω κορωνοϊού ο πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος – Συνεχίζονται οι ετοιμασίες διαμηνύει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ο οποίος κατηγορεί για ψευδείς ειδήσεις τον πρώην δήμαρχο.

Ο κορωνοϊός ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, με τον πρώην δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο να κάνει μια επανεμφάνιση τις τελευταίες μέρες στα δρώμενα του Δήμου με ερωτήσεις και επιθέσεις προς τη δημοτική αρχή.

Ψευδείς ειδήσεις χαρακτηρίζει τις φήμες και τα γραφόμενα που θέλουν κάποιοι να ακυρώνονται τις φετινές Εορτές Εξόδου για προληπτικούς λόγους για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας και Συντονιστής Επιτροπής Προετοιμασίας Εορτών Εξόδου, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ξεκαθαρίζει ότι οι ετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά.

Νίκος Καραπάνος: Παραλήρημα η ακύρωση των Εορτών Εξόδου

Ακολουθεί το σχόλιο του Νίκου Καραπάνου: “Εάν φθάσανε να σκέφτονται κάποιοι την ακύρωση των εορτών Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγιου , με πρόσχημα διάφορα ………. τότε μιλάμε για παραλήρημα !!!!!
ελπίζω να είναι fake news !!!!

Και η εικόνα που συνόδευε το σχόλιο:

Οι ετοιμασίες για τις Εορτές Εξόδου συνεχίζονται

«Η ανάρτηση ενός Δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη κι αν αυτός είναι πρώην, έχει ειδικό βάρος όταν αναφέρεται σε θέμα του Δήμου και ειδικά στο θέμα των Εορτών Εξόδου. Πόσο μάλλον δε, όταν τα γραφόμενα γεννούν φήμες και ψευδείς ειδήσεις. Τέτοιου είδους μηνύματα όπως αυτό συγκεκριμένης ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργούν σύγχυση και μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στις Εορτές Εξόδου, ειδικά σε σχέση με τους επισκέπτες της πόλης μας και την τοπική μας οικονομία, δείχνουν δε μια παντελώς ανεύθυνη στάση.
Από πλευράς μου και με το ρόλο του συντονιστή επιτροπής προετοιμασίας των εκδηλώσεων θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι προετοιμασίες για τις Εορτές Εξόδου συνεχίζονται κανονικά, πολύ σύντομα θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχετικό πρόγραμμα και θα είναι ανακοινώσιμο στα μέσα ενημέρωσης. Παρακαλώ όλους όσους φαντάζονται διάφορα σενάρια λόγω των γενικότερων μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, να αφήσουν έξω από τις αντιπολιτευτικές τους φαντασιώσεις το θέμα των Εορτών Εξόδου. Τους ενημερώνω ότι για την πλειοψηφία του κόσμου αυτό είναι πάνω από «χρώματα», κόμματα και παρατάξεις ενώ η οργανωτική επιτυχία των εορτών “δίνει πόντους” στην πόλη και στο Δήμο μας και είναι κάτι στο οποίο όλοι πρέπει να στοχεύουμε».

Κων/νος Γιαννόπουλος
Γενικός Γραμματέας
Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
Συντονιστής Επιτροπής Προετοιμασίας Εορτών Εξόδου




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!