Loading...

Μόνιμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Από τις καταστροφές το 2017 και μετά από ένα μικρό διάλειμμα… κανονικότητας, ο Δήμος κηρύσσεται εκ νέου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς τα προβλήματά του παραμένουν ανεπίλυτα.

Από τις πλημμύρες και τις καταστροφές του Οκτώβρη 2017 έως σήμερα, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου βρίσκεται σε έναν συνεχόμενο “κόκκινο” συναγερμό αφού συνεχίζουν τα χωριά να είναι ανοχύρωτα σε πλημμυρικά φαινόμενα.

Αρχές του 2019, ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος είχε αφήσει υπόνοιες ότι η παρατεταμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου νοείται ως ανοχή ή στήριξη της πρώην Περιφερειακής Αρχής στην Δημοτική Αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στις πληγείσες περιοχές από τις φυσικές καταστροφές του Οκτωβρίου 2016 μετατράπηκαν σε προεκλογική αστική οδοποιία με τις Κοινότητες να… μαυρίζουν από την πίσσα.

Η ανακοίνωση για την κήρυξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κήρυξε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλαζόπτωση) που εκδηλώθηκαν στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2019 αντίστοιχα στις παραπάνω περιοχές.

Η σχετική απόφαση είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%94%CE%A8546%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-%CE%9B3%CE%A3?inline=true

 

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!