Loading...

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στη κεντρική πλατεία του Αγρινίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το Αγρίνιο είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ενισχύσει τη παρουσία του κυβερνώντος κόμματος στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η αρχική ομιλία του Πρωθυπουργού είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου, ωστόσο λόγω αυξημένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων μετέφερε την παρουσία του στο νομό.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης Αγρινίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Σχετικά με την ατζέντα της ομιλίας, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο του νομού με αφορμή και τη πρόσφατη παράδοση του τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας.

Από κει και πέρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει… πάσα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα, και στον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, Σταύρο Καμμένο, τους οποίους στηρίζει το κόμμα, καθώς πρόσφατα στην ομιλία του στην Πάτρα πέρασαν στα… ψιλά οι αυτοδιοικητικές εκλογές.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!