Loading...

Οι μαθητευόμενοι μάγειρες έμαθαν τα μυστικά για το αυγοτάραχο στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σεμινάριο με θέμα το αυγοτάραχο και την χρήση του στην μαγειρική πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, με εισηγητή τον κύριο Παραγυιό Πέτρο από την επιχείρηση “Αυγοτάραχο Στέφου”.

Ο κύριος Παραγυιός ενημέρωσε τους μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης για την διαδικασία παραγωγής του αυγοτάραχου αλλά και για τους τρόπους χρήσης του στην κουζίνα. Οι μαθητές άκουσαν με προσοχή και ενθουσιασμό τις πληροφορίες του κυρίου Παραγυιού και του υπέβαλλαν με ζήλο ερωτήματα για την ωφέλιμη αυτή πρώτη ύλη.

Η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου ευχαριστεί πολύ την επιχείρηση “Αυγοτάραχο Στέφου” και ιδιαίτερα τον κύριο Παραγυιό Πέτρο για την προθυμία με την οποία προσήλθε στην σχολή και παρουσίασε στους μαθητευόμενους μάγειρες ένα πολύτιμο τοπικό προϊόν που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην μελλοντική τους καριέρα.

 Φωτό-Βίντεο: mesologgichefs.blogspot.com




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!