
Σεμινάριο με θέμα το αυγοτάραχο και την χρήση του στην μαγειρική πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, με εισηγητή τον κύριο Παραγυιό Πέτρο από την επιχείρηση “Αυγοτάραχο Στέφου”.
Ο κύριος Παραγυιός ενημέρωσε τους μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης για την διαδικασία παραγωγής του αυγοτάραχου αλλά και για τους τρόπους χρήσης του στην κουζίνα. Οι μαθητές άκουσαν με προσοχή και ενθουσιασμό τις πληροφορίες του κυρίου Παραγυιού και του υπέβαλλαν με ζήλο ερωτήματα για την ωφέλιμη αυτή πρώτη ύλη.
Η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου ευχαριστεί πολύ την επιχείρηση “Αυγοτάραχο Στέφου” και ιδιαίτερα τον κύριο Παραγυιό Πέτρο για την προθυμία με την οποία προσήλθε στην σχολή και παρουσίασε στους μαθητευόμενους μάγειρες ένα πολύτιμο τοπικό προϊόν που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην μελλοντική τους καριέρα.