Loading...

Στήριξη από το «Κόμμα Δανειοληπτών» στον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την υποψηφιότητα του Κώστα Λύρου στηρίζει το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων» στο Μεσολόγγι – Ποιο είναι το κόμμα του Γιώργου Μπαρτζώκη; Ποιοι άλλοι Δήμαρχοι είναι στη λίστα; Το «ναυάγιο» με Καζαντζή στο Αγρίνιο!

Το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων» ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Κώστα Λύρο, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στη δημοσιότητα έδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, συνοδευόμενη και από την ακόλουθη φωτoγραφία:

«Με απόφαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» και του Πρόεδρου του Γιώργου Μπαρτζώκη, στηρίζουμε για υποψήφιο Δήμαρχο της Ιστορικής πόλης Μεσολογγίου τον Λύρο Κώστα, που έχτισε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους κατοίκους Μεσολογγίου , θα τον βοηθήσουμε να δυναμώσει το κίνημα των ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ στην Αιτωλοακαρνανία».

Το «ναυάγιο» με Καζαντζή στο Αγρίνιο!

Ενώ αρχικά το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων» ανακοίνωσε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Καζαντζή για το Δήμο Αγρινίου, στη συνέχεια ο ίδιος ο υποψήφιος διευκρίνισε ότι δεν είχε προβεί σε καμία απολύτως συνεννόηση με κανέναν κομματικό φορέα. 

Η ανακοίνωση του Νίκου Καζαντζή:
«Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως συνεννόηση με κανέναν κομματικό φορέα. Η πρόσφατη ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας περί στήριξής μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν ήταν σε γνώση μας. Βεβαίως εμείς δεχόμαστε οποιαδήποτε άνευ κομματικής προέλευσης στήριξη, από ομάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι νοιάζονται και ενδιαφέρονται για το καλό του διευρυμένου δήμου μας».

Μετά από αυτή την εξέλιξη το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων» αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμναν και να άρει τη στήριξη του στον κ. Καζαντζή που τελικά οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» με το γραφείο Τύπου του κόμματος να επισημαίνει ότι μετά την δημόσια άρνηση του κ. Καζαντζή, το κόμμα απολογούμενο στους δανειολήπτες ψηφοφόρους του, θα συνεδριάσει σε ολομέλεια και θα αποφασίσει ποιον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου θα στηρίξει.

Το «διαζύγιο» συνοδεύτηκε από μια πρόχειρη εικόνα με μουτζούρες και ένα μεγάλο «Χ» στην συνεργασία μεταξύ του κόμματος και της δημοτικής παράταξης.

Οι «Δανειολήπτες» Δήμαρχοι

Ένα άνοιγμα σε όλους του Δήμους της χώρας προσπαθεί να κάνει το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων» που έχει ανακοινώσει ήδη κάποιες συνεργασίες ανά την Ελλάδα. Οι κυριότερες εξ αυτών είναι μεταξύ άλλων:

Για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη
Για Δήμαρχο Πειραιά τον, κ. Γιάννη Μώραλη
Για Δήμαρχο Βόλου τον, κ. Αχιλλέα Μπέο
Για Δήμαρχο Πατρέων τον, κ. Αλέκο Χρυσανθακόπουλο

Ποιο είναι το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων»

Στο στίβο της πολιτικής μπαίνει το «Κόμμα Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων» που σύμφωνα με την ιδυτική διακήρυξη πρόκειται για ένα κόμμα λόμπυ όλων των καταναλωτικών δυνάμεων  που ασχολούνται ενεργά με τους Έλληνες δανειολήπτες, με βασικές αρχές να  βρίσκονται στο Πατριωτικό Μεγάλο Κοινωνικό Κέντρο της Ελλάδας που έφτασε η ώρα να λάβει πολιτική έκφραση.

Ο πρόεδρος Γιώργος Μπαρτζώκης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης είναι δικηγόρος, εδρεύει στο κέντρο της Λάρισας και διαθέτει δικηγορικό γραφείο επί της οδού Κύπρου 40-42. Εξελέγη Πρόεδρος της Πανελλήνιας Κίνησης Δανειοληπτών και σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη καταναλωτική οργάνωση της Ελλάδας το ΙΝΚΑ μετά από τις μεγάλες δικαστικές νίκες που πέτυχε έναντι των τραπεζών, την υποχρέωση των τελευταίων να επιστρέψουν χρήματα στους δανειολήπτες και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση του νομοσχεδίου για τα υπερχρεωμένα

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Τίνανα από τη Αγιά Λάρισας και έχει δύο παιδιά την Όλγα και τον Θάνο. Υπήρξε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας από το 2011 έως το 2014. Υπήρξε Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας μη κυβερνητικής Οργάνωσης «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» με έδρα την Αθήνα.

Σπούδασε οικονομική επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη συνέχεια πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις δεύτερος στη Νομική Αθηνών όπου αποφοίτησε το 1996 , σπούδασε Αμερικάνικο Πολιτισμό στο Northeastern University στη Βοστώνη.

Η ιδρυτική διακήρυξη

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων που είναι κόμμα λόμπυ όλων των καταναλωτικών δυνάμεων που ασχολούνται ενεργά με τους Έλληνες δανειολήπτες, με βασικές αρχές να βρίσκονται στο Πατριωτικό ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Ελλάδας που έφτασε η ώρα να λάβει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ. Δεν έχει ιδεολογικές προκαταλήψεις για την δεξιά ή την αριστερά στηρίζοντας τις αρχές της ελεύθερης ιδιωτικής έκφρασης της προσωπικότητας του πολίτη, εφαρμόζοντας την Κεϋσιανή Οικονομική θεωρεία περί δημόσιας στήριξης.

Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκης που είναι ο Πρόεδρος του πολιτικού κινήματος των δανειοληπτών «Ταυτότητα forum» και της καταναλωτικής οργάνωσης «Ταυτότητα Δανειοληπτών». Ως αντιπρόεδρος είναι ο Βερώνης Ιωάννης πρώην στέλεχος του κόμματος Ένωση Κεντρώων. Είναι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας μας , όμως με γνώμονα και βάση πρωταρχικά την Ελληνική Ταυτότητα και κυριαρχία μας.

Πολιτικές του κόμματος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
• Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των 5.000.000 Ελλήνων Δανειοληπτών και των μελών των οικογενειών τους με διαγραφή των οφειλών τους, προκειμένου να επανενταχθούν μέσα στην οικονομική δραστηριότητα της πατρίδας μας.
• την οριοθέτηση του ΦΠΑ με ελάχιστο ποσοστό στο 5 % που θα επιβαρύνει επιπλέον τις τιμές πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.
• την αλλαγή φορολογικής κλίμακας με μέση κλίμακα το 15 % επί του εισοδήματος.
• Την διαγραφή των δυσβάσταχτων χρεών της πατρίδας μας (310 δις σήμερα) σε τέτοιο ποσοστό και βαθμό που να μπορεί μόνη της να ανταποκριθεί η Ελληνική Μίκρο και Μακροοικονομία και να δημιουργεί ανάπτυξη επί του ΑΕΠ της.
• Σε περίπτωση μη συναινετικής μαζί με τους δανειστές διαγραφής του χρέους της πατρίδας μας, την χρησιμοποίηση εθνικού νομίσματος με την ονομασία ΕΛΑ με ισοτιμία 1 ΕΥΡΩ προς 1 ΕΛΑ στις συναλλαγές πληρωμών του δημοσίου τομέα λόγω ελλείψεων χαρτονομισμάτων ΕΥΡΩ όσο δεν διαγράφεται μεγάλος μέρος του εθνικού χρέους μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ
• Συνεργασίες με Ομογενείς ιδιαίτερα των ΗΠΑ, Γερμανίας, Κάτω Ιταλίας, Γαλλίας, Βρετανίας, Νότιας Αφρικής και Αυστραλίας.
• Ενίσχυση ιδιαίτερα των δεσμών μας με την Ελληνική Ταυτότητα της Βορείου Ηπείρου, Βορείου Αρχαίας Μακεδονίας, Ανατολικής Ρωμυλίας, Ανατολικής Θράκης και της Κύπρου με δικαίωμα εκπροσώπησης τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο
• Την σύσταση κοινής εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής μεταξύ της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα με οριζόμενους κοινούς υπουργούς.

γ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
• την αλλαγή του δόγματος άμυνας σε στρατιωτική ισχύς της ελληνικής δημοκρατίας.
• την επαγγελματική ενίσχυση της στρατιωτική δύναμης των στρατιωτικών σωμάτων.

δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
• Κατάργηση ως εργάσιμης ημέρας η Παρασκευή λόγω μείωσης οικονομικής δραστηριότητας (δημόσιας και ιδιωτικής), της ενεργειακής μείωσης, και της ενίσχυσης της ταυτότητας της ελληνικής υπαίθρου (χωριά, θέρετρα).

ε. ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
• ενιαίο σύστημα υγείας με ελεύθερη επιλογή Ιατρού σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς
• κατάργηση του ΙΚΑ ως υγειονομικός φορέας και διατήρηση του μόνο ως ασφαλιστικού φορέα

στ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
• Αναμόρφωση του γραπτού λόγου Ελληνικής γλώσσας με κατάργηση φωνηέντων για διευκόλυνση των γραφόντων. (η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση μετά το μονοτονικό σύστημα γραφή)
• Δημιουργία και ανάπτυξη ιδιωτικών πανεπιστημίων από τους Δήμους και κοινωνικούς συλλόγους

ζ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
• Ένωση όλων των αρχαίων θεάτρων της Χώρας σε ένα ενιαίο διοικητικό καθεστώς με προβολή της Αρχαίας καταβολής των Ελλήνων κάθε ημέρα του χρόνου μέσα από ποικίλες δράσεις σ’ αυτά.
• Ανοικτό σχολείο σε πολιτιστικές δραστηριότητας της γειτονίας.

Έδρα του κόμματος ορίστηκε η Αθήνα στην οδό Καποδιστρίου 8-10 όπισθεν πλατείας Κάνιγγος μετά από παραχώρηση στο υπάρχον κοινό γραφείο του πολιτικού φορέα με την επωνυμία «Ταυτότητα forum» και του συλλόγου με την επωνυμία «Ταυτότητα Δανειοληπτών».
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!