Loading...

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Νέος Αμφίλοχος!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι μεγάλες εμφανίσεις του Νέου Αμφίλοχου συνεχίζονται και αυτή τη φορά πήρε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μετά τη νίκη με 1-0 στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού.

Με ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 5′ από τον Τσούνη και με σοβαρή και μεστή εμφάνιση για το υπόλοιπο του αγώνα, οι παίκτες της ομάδας από την Αμφιλοχία κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Θεσπρωτού και να πάρουν το εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Με την σπουδαία νίκη, ο Νέος Αμφίλοχος συνεχίζει με αξιώσεις στον θεσμό αλλά και την φετινή εντυπωσιακή πορεία του. Τέλος, η επόμενη φάση θα διεξαχθεί στις 23 και 30 Μαΐου ύστερα από κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι εξής: Καβάλα, Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, Παναρκαδικός, ΑΕ Κηφησιάς, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας ή ο νικητής του ζευγαριού Θύελλα Ραφήνας-Πανσαμιακός.

Α.Σ. Θεσπρωτός: Παπάς, Κωνσταντίνου Ε, Γώγος (58′ Μπλέτσας), Καρβούνης (46′ Τσακανίκας), Σταυρίδης, Μπίκας, Κωνσταντίνου Βασ., Κατσέλης, Πέντσας, Ευθυμίου (46′ Μήτσελος), Φουντζούλας.

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής (46′ Ζωτάι), Καλοκαίρης, Τσούνης, Λαγοπάτης (58′ Ρεπετσάς), Τόσκα, Νάκος, (90′ Λίλα), Κούσης, (70′ Νικολογιάννης)

Photo Credits: Νέος Αμφίλοχος





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!