Loading...

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η ιστορική ταινία «Έξοδος 1826» στο Θέρμο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μεγάλη συμμετοχή προβλήθηκε η ταινία «Έξοδος 1826» την Τετάρτη (21/3) στο Θέρμο, παρουσιάζοντας την ιστορία και την πορεία ανδρών από την Σαμαρίνα προς το Μεσολόγγι για την ηρωική Έξοδο.

Μια ταινία που συγκίνησε και ενημέρωσε όλους τους συμμετέχοντες για τα γεγονότα της εποχής.

Σε ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» αναφέρει: «Σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη εποχή σε όλους τους τομείς αποφασίσαμε να προβάλλουμε την ταινία «ΕΞΟΔΟΣ 1826» προκειμένου να προσφέρουμε ενημέρωση και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Μια ταινία που καθήλωσε και ευχαρίστησε το κοινό που την παρακολούθησε. Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις και να παράγεις πολιτισμό και εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Θέρμου. Τέλος να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία το Δήμο Θέρμου».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!