Loading...

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο ΤEDx Agrinio ξεκίνησε!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο ΤEDx Agrinio  ξεκίνησε! Σε ένα μήνα ακριβώς, την 1η Οκτωβρίου 2022, το Αγρίνιο θα φορέσει τη γιορτινή του διάθεση και θα πραγματοποιήσει ένα διαφορετικό ταξίδι, έξω από πεπερασμένα όρια και μονολιθικές προσεγγίσεις.

Οδηγό σε αυτό το πρωτόγνωρο για την περιοχή μας ταξίδι θα αποτελέσουν 13 διακεκριμένες προσωπικότητες, που οι ίδιες αψήφησαν πολυσχιδή όρια και φαινομενικά ανίκητες τροχοπέδες, για να καταλάβουν τελικά δυσπρόσιτες πνευματικές, επιστημονικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές κορυφές.

Αναλυτικά, την 1/10/2022 στο Παπαστράτειο Μέγαρο, όσοι επιλέξουν να ζήσουν αυτή την καινοφανή για την περιοχή μας εμπειρία ενός TEDx, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομιλίες, με θέμα τα «Όρια», που θα εκφωνήσουν οι κ.κ.:

1. Αυγουλάς Ευάγγελος, δικηγόρος, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια».

2. Γιαννακού Μάριος, αθλητής υπεραποστάσεων.

3. Γεωργιακάκης Χαράλαμπος, Εκπαιδευτικός, Δάσκαλος της χρονιάς.

4. Εκπρόσωπος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

5. Καλλιαρίδου Χριστίνα, μέλος ΕΕΠ Ιονίου Πανεπιστημίου, διευθύντρια χορωδίας.

6. Καλογεράκης Ιωάννης,  Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός, υπεύθυνος Ανθρωποκεντρικής & Βιωματικής εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων.

7. Δρ Κανδαράκη Άννα, Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια.

8. Μαγιάτης Προκόπης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

9. Μάζαρης Μάριος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας θεατρικών έργων, δημιουργός μαθητικών ταινιών μικρού μήκους.

10. Πλειώνης Εμμανουήλ, Καθηγητής του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, Διευθυντής και Πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

11. Σμυρνάκης Νικόλαος, συγγραφέας.

12. Τσάκος Παναγιώτης, συνιδρυτής της Viva Wallet.

13. Φλωροπούλου Βασιλική, Coach, Consultant και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Αρωγοί των ομιλητών στις πρωτόγνωρες διαδρομές, που μας υπόσχονται, στέκονται ήδη οι δεκάδες εθελοντές του 1ου TEDx Agrinio. Με απόλυτη αφοσίωση στο στόχο της άρτιας διοργάνωσης, θα συμβάλλουν στην παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, που πέραν των ανωτέρω ομιλιών, θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή καινοτόμων, παράλληλων δράσεων (workshops).

Την 1η Οκτωβρίου το Αγρίνιο εισέρχεται στην αξιομνημόνευτη χορεία των πόλεων, που άνοιξαν διάπλατα τα παράθυρά τους στην παγκόσμια θέα της καινοτομίας, των νέων αντιλήψεων και της πρωτοποριακής γνώσης. Ελάτε μαζί μας, ζήστε την εμπειρία!

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, τους ομιλητές, τα workshop, τους εθελοντές,  την αγορά εισιτηρίων κ.ά., μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, καθώς και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (εδώ και εδώ).

Με εκτίμηση,

η οργανωτική ομάδα του 1ου ΤEDx Agrinio

Σημαντική σημείωση: Λόγω εσωτερικού κανονισμού του TED για την πρώτη διοργάνωση του TEDx στην πόλη μας, θα διατεθούν ελάχιστα εισιτήρια, μόλις εκατό (100). Σπεύσατε λοιπόν!

Για την αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ.

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!