Loading...

Έρχεται η Γιορτή Λαού 2019 στη Γέφυρα Αχελώου Αγρινίου στις 14 και 15 Ιουνίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που καλωσορίζει την θερινή σεζόν, επιστρέφει σε απόσταση αναπνοής από τη πόλη του Αγρινίου, με ζωντανή μουσική, δωρεάν φαγητό και πολλές εκπλήξεις.

Επιστρέφει και φέτος, στις 14 και 15 Ιουνίου 2019, η εκδήλωση που έγινε θεσμός στη γέφυρα Αχελώου Αγρινίου. Θα διατεθούν δωρεάν ψητή προβατίνα, χοιρινό κοντοσουβλι, λουκάνικο, γαλοτυρι, φέτα, ντομάτα σαλάτα, ψωμί και γλυκα! Επίσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση 1000 δώρων χωρίς την αγορα λαχνών!

Θα σας διασκεδάσουν οι μεγαλύτεροι μουσικοί του δημοτικού τραγουδιού και όχι μόνο: Γιάννης Σιεττος, Χαρα Βερρα, Νίκος Βλαχοδημος, Δημήτρης Αποστόλου, Διαλεχτη, Φαίδρα Διαμαντή, Κώστας Αντωνίου, Πάνος Πλαστήρας, Βασίλης Φωτίου, Πάνος Μπεκος, Βασίλης Φωτίου, Γιώργος Καρατζινης, Δημήτρης Λαμπακης.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!