Loading...

Στην κορυφή των σκόρερ της Γ’ Εθνικής ο Αποστόλης Τσούνης


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Νέος Αμφίλοχος διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στη Γ΄ Εθνική και σε αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα ο επιθετικός της που έχει πετύχει τα μισά γκολ του συλλόγου.

Οι υψηλές πτήσεις του Νέου Αμφίλοχου στη Γ’ Εθνική συνεχίζονται και κάποιοι από τους παίκτες του Θόδωρου Παπαχρήστου αρχίζουν να διακρίνονται τόσο για το επιθετικό κρεσέντο, όσο για την αμυντική λειτουργία.

Στο επιθετικό κομμάτι που είναι το «όπλο» του Νέου Αμφιλόχου, μόλις σε 11 αγωνιστικές έχει πετύχει 22 τέρματα, με απότελεσμα να βρίσκεται στις ομάδες της Γ’ Εθνικής με την καλύτερη επίθεση.

Μάλιστα, ο επιθετικός της ομάδας από την Αμφιλοχία, Αποστόλης Τσούνης, με 11 τέρματα έχει σκοράρει ακριβώς τα μισά του συλλόγου, γεγονός που του επιτρέπει να βρίσκεται στα «κανόνια» της Γ’ Εθνικής. 

Ο Αποστόλης Τσούνης βρίσκεται εύκολα στην κορυφή των σκόρερ του 3ου ομίλου με 11 τέρματα με τον επόμενο να βρίσκεται στα 7 τέρματα, ενώ στο σύνολο των σκόρερ της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μόλις ένα γκολ διαφορά από τον πρώτο Χρήστο Ρόβα του Ηρακλή ο οποίος έχει πετύχει 12 τέρματα.

Τέλος, να προσθέσουμε για όσους δεν είχαν την τύχη να απολαύσουν φέτος τον Νέο Αμφίλοχο, ο Αποστόλης Τσούνης είναι ένας δυνατός, μάχιμος και γρήγορος επιθετικός που έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα τόσο με την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, όσο με τις διεισδύσεις και την εκτέλεση εντός της περιοχής.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!