Loading...

Μελέτες που θα αλλάξουν το παραλιακό μέτωπο Αμφιλοχίας, Μενιδίου, Μπούκας και Σπάρτου υπέγραψε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Επτά μελέτες του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου οι οποίες αφορούν στο παραλιακό μέτωπο της Αμφιλοχίας εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κώστα Διγώνη και την εταιρεία μελετητών.

Οι μελέτες αυτές έρχονται να προστεθούν στις τρεις μελέτες που υπογράφηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και αφορούσαν το Μενίδι, την Μπούκα και το Σπάρτο, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον σχεδιασμό που υπάρχει για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Αμφιλοχίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός και των δέκα μελετών ανέρχεται σε 213,382,50 ευρώ.

«Μετά από αρκετή προσπάθεια και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας, καταφέραμε να εντάξουμε δέκα συνολικά μελέτες στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και να υπογράψουμε τις σχετικές συμβάσεις. Με την ολοκλήρωση των μελετών, γίνεται το πρώτο βήμα για την υλοποίηση έργων που σχεδιάζουμε και τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες και όχι μόνο αλιείς, τους επισκέπτες-τουρίστες αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και την αισθητική αναβάθμιση ολόκληρου του παραλιακού μετώπου του Δήμου Αμφιλοχίας», δηλώνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κώστας Διγώνης.

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!