Loading...

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στη 3η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μεξικό!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο με καταγωγή από το Μοναστηράκι Βόνιτσας θριάμβευσε ακόμη μια φορά στο άθλημα άρσης βαρών σε πάγκο και μας έκανε υπερήφανους!

Μια ακόμη μεγάλη παγκόσμια διάκριση για τα ελληνικά χρώματα κατάφερε να πετύχει ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο που διεξάγεται στο Μεξικό.

Ο αθλητής από το Μοναστηράκι Βόνιτσας ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -54kg με επίδοση 170kg. Μάλιστα, του δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσει και την δεύτερη θέση, αλλά απέτυχε δυο φορές να σηκώσει τα 177kg και 178kg.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πήρε επίσης το χρυσό μετάλλιο στα -54 κιλά της άρσης βαρών σε πάγκο.

Η προσπάθεια του Δημήτρη Μπακοχρήστου και η απονομή

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!