Loading...

Έρχεται τον Σεπτέμβρη η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με αισιοδοξία και πίστη για μια επιτυχημένη διοργάνωση ανοίγει τις πύλες του ο κορυφαίος θεσμός του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της στους επισκέπτες η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αγρινίου, τον Δήμο Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή  και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αισιοδοξεί να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά ένα πρωτοποριακό φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων, φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες και την προμηθευτική αγορά, και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επικοινωνίας και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείψει κανείς.

Στόχος είναι να γίνει η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μια έκθεση «σύμβολο», που θα αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων ως ο κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός της Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκθετών.

Η Έκθεση αποτελεί έναν από τους κορυφαίους θεσμούς της Δυτικής Ελλάδας στον οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς. Είναι δε μια κομβική εμπορική συνάντηση που προσελκύει έντονο ενδιαφέρον και μεγάλη επισκεψιμότητα. Προβάλλει δε και αναδεικνύει με ουσιαστικό τρόπο και αμεσότητα την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής μας και όχι μόνο.

Η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου ενώ θα περιλαμβάνει επιστημονικές ημερίδες αντιστοίχου ενδιαφέροντος, καθώς επίσης ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Θα διαρκέσει από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!