Loading...

2ο Φεστιβάλ Kitesurf: Ένα «δροσερό» αθλητικό διήμερο στο Διόνι Κατοχής


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μοναδικό θέαμα, παράλληλες δραστηριότητες, έκθεση προϊόντων και δυνατή μουσική θα σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην μαγευτική παραλία του Ιονίου.

Στο Διόνι της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, σε μία παραλία με ιδιαίτερη τοπογραφία και μοναδική ομορφιά, θα διοργανωθεί από την τοπική ομάδα West Coast Kitesurf Addicts, όπως πέρυσι, το 2ο Φεστιβάλ Camping Αετοσανίδας (Kitesurf) στις 29 και 30 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show/speed race/Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος.

Διαβάστε σχετικά: Kitesurfing στο Διόνι Κατοχής

Στόχος του Φεστιβάλ φέτος θα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα που όλοι απολαμβάνουμε σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή, όπου προσφέρεται για camping τόσο ως αθλητές όσο και ως θεατές. Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και ελπίζουμε να υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων όλων των εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο cdiamos75@gmail.com ή στο group μας στο facebook West Coast Kitesurf Team

Στο Φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak , αλλά και προπόνηση επί ξηράς με τις εξαιρετικές Μπαλαλά Σοφία και Χριστίνα Πρασσά με τραμπολίνο και σετ ασκήσεων Ubound. Παράλληλα Djs παίξουν μουσική για ένα τρελό beach πάρτυ επί της παραλίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Ημερομηνία Διεξαγωγής:
Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 Αγώνας ταχύτητος αντρών γυναικών και Freestyle Show.
Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 Διαγωνισμός Big Air άλματος και Απονομή βραβείων.
(ανάλογα τον αέρα)

2. Διαδρομή του Race:
Αφετηρία – Ναυαγός στην πλευρά του flat – Τερματισμός: Daluz Γκασούκας στην πλευρά της ανοιχτής θάλασσας. – Περιγραφή της διαδρομής: Χάρτη της διαδρομής με συντεταγμένες θα βρείτε στην σελίδα στο FB West Coast Kitesurf Team.

3. Freestyle Show:
Οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε επίδειξη των καλύτερων freestyle και οι θεατές θα αναδείξουν τους καλύτερους τρεις αθλητές.

4. Big air άλμα:
Οι αθλητές θα επιχειρήσουν το μεγαλύτερο σε ύψος άλμα το οποίο θα μετρηθεί με ειδική συσκευή.

5. Κανονισμοί – Δικαίωμα Συμμετοχής:
Το φεστιβάλ είναι ανοικτό σε όλες τις κατηγορίες, ηλικίες (ενηλίκων) Προϋπόθεση συμμετοχής είναι: – οι ημεδαποί και αλλοδαποί, θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν σκάφη με επόπτες στην διαδρομή του race. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της όποιας τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

6. Υγειονομική Κάλυψη:
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και με περιστατικά που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης. Θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών.

7. Τεχνική σύσκεψη:
Το Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 12.00 στην παραλία θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με αθλητές όπου θα δοθούν διευκρινήσεις και θα γίνουν οι εγγραφές . Σε περίπτωση που έχει αέρα οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00. Ενδεικτικά το Kite race θα είναι στις 3 το μεσημέρι και το Freestyle Show στις 6 το απόγευμα.

8. Παράλληλες δραστηριότητες:
Θα υπάρχει δυνατότητα για παράλληλες δραστηριότητες σε περίπτωση που δεν έχει αέρα όπως SUP και Kayak.

9. Έπαθλα:
Στους συμμετέχοντες στους αγώνες με εγγραφή που θα είναι 10 ευρώ θα απονεμηθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και στους 3 πρώτους των αγώνων και του show θα δοθούν μετάλλια.

10. Ενστάσεις:
Λόγω του χαρακτήρα του αγώνα, ενστάσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

11. Ειδικές συνθήκες παραλίας:
Η παραλία δεν έχει βλάστηση οπότε συμβουλεύουμε για την διαμονή σας να έχετε δικές σας ομπρέλες ή σκηνές. Και τις δύο μέρες διάφοροι Dj θα μας διασκεδάσουν με μουσική. Θα υπάρχουν χημικές τουαλέτες και εθελοντές καθαρισμού.

12. Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τα σωματεία ή μεμονωμένα άτομα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ηλεκτρονικά στο email [email protected] μέχρι τις 27 Ιουλίου 2017 (αρμόδιος για τον Ναυτικό Όμιλο για τη διοργάνωση είναι ο Γενικός Γραμματέας Ν.Ο.Μ. Διαμαντόπουλος Χρήστος – τηλ. 6979040703 – Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση τους εντός και εκτός του αγώνα και την προβολή του υλικού στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.

13. Αντίτιμο Συμμετοχής:
Η συμμετοχή στους αγώνες θα είναι 10 ευρώ. Με την συμμετοχή θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι.

14. Λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα.

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!