Loading...

Δέσμευση Καραπάνου για άμεσο «λίφτινγκ» στα γήπεδα Αιτωλικού και Κατοχής


Μοιραστείτε το άρθρο...

Περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ θα δαπανηθεί ούτως ώστε να γίνουν ξανά λειτουργικά τα δυο ιστορικά γήπεδα.

Στο γήπεδο της Κατοχής έχει να παιχθεί ποδόσφαιρο κάτι παραπάνω από δυο χρόνια, ενώ η εικόνα του γηπέδου Αιτωλικού είναι αποκαρδιωτική και σε πολλές περιπτώσεις διακινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Οι αντιδράσεις σε Κατοχή και Αιτωλικό ήταν καθοριστικές με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, να εξαγγέλλει τις εξής δεσμεύσεις:

«Μετά από αίτημα των κατοίκων της Κατοχής, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο πάρθηκε μια σημαντική απόφαση. Δημοπρατείται τον Ιούνιο το γήπεδο της Κατοχής συνολικού προϋπολογισμόυ 290.000€. Επίσης το Σεπτέμβριο ξεκινά η διαδικασία ένταξης ανακατασκευής του γηπέδου Αιτωλικού ίδιου προϋπολογισμού στο leader με συνθετικό χλοοταπητα».

Πρόκειται για δυο έργα που θα υλοποιηθούν από παρακρατηθέντα έσοδα του Δήμου και που έρχονται να δώσουν πνοή στα δυο ιστορικά γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας που έχουν αναδείξει σπουδαίες ομάδες και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!