Loading...

Η ΑΕΜ κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας – Ντελίριο στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 2-0 της Φλόγας Παλαιομάνινας και κατέκτησαν για 7η φορά το Κύπελλο της ΕΠΣΝΑ.

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε ένα εορταστικό κλίμα με 2.500 θεατές στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ο 46ος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕ Μεσολογγίου να νικά με 2-0 την μάχιμη Φλόγα Παλαιομάνινας.

Η τοπική ομάδα της Παλαιομάνινας μπήκε δυνατά στον τελικό και πρωταγωνίστησε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να λυγίσει τον Μεσολογγίτη τερματοφύλακα, Δημήτρη Ζέρβα. 

Στην επανάληψη, οι “κανονιέρηδες” ήταν αυτοί που μπήκαν με αποφασιστικότητα στο γήπεδο και “άνοιξαν” το σκορ στο 56′ με κεφαλιά-ψαράκι του Μιχαλόπουλου.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 62′, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος θα δώσει την ασίστ στον Βασιλάρη που με καρφωτή κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 2-0 και θα πάρει την κούπα στο Μεσολόγγι μετά από πέντε χρόνια.

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Δημήτρη Γκιάφη και των βοηθών του Κώστα Σούζα και Βασίλη Λιόνα.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (88΄ Σακελαρόπουλος), Ζέρβας Ν. (71΄ Χαλαζιάς), Βασιλάρης (85΄ Ζαρκάδας).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμάντης, Νταλαπέρας, Νούλας Β. (62΄ Γκουτσέλης), Ντζιμάνης, Λίτσος (66΄ Νούλας Σ.), Καντάνης, Χριστόπουλος (73΄ Κακούρης), Παναγιωτόπουλος Ι., Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας.

Η απονομή

Αποθέωση στο Μεσολόγγι

Μια θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην αποστολή της ΑΕΜ περίπου 100 φίλαθλοι του συλλόγου που υποδέχθηκαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ με συνθήματα και χειροκροτήματα στη κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!