Ένα αφιέρωμα στο αβγοτάραχο, στις ψαριές αλλά και στις πεντανόστιμες συνταγές του Μεσολογγίου…
Η τηλεοπτική εκπομπή «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και τον μεγαλύτερο υγρότοπο της Ελλάδας.
Γνωρίστε το αβγοτάραχο του Μεσολογγίου, το «χρυσάφι της λιμνοθάλασσας», το πιο σπάνιο και πολύτιμο από όλα τα ελληνικά προϊόντα.
Μάθετε πως να φτιάχνετε παραδοσιακές συνταγές, όπως σαβόρο και μπάφα κοκκινιστή. Αυτό το Σάββατο, 11/03, στις 18.30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.