Loading...

«Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας νομός με σημαντικά πλεονεκτήματα και τεράστιες δυνατότητες»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συναντήσεις και συζητήσεις για τον τουρισμό, τα μεγάλα έργα υποδομής, την αγροτική παραγωγή και τις φυσικές ομορφιές του νομού…

Σε ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωάννη Μοίρα, συνοδευόμενου από τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κινήματος Ευθύμιο Δρόσο και στελέχη του νομού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή και τους κυρίους Μπόκα και Κωστίκογλου.

Σε μια συνάντηση που διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες, ενδεικτικό του κλίματος και του ενδιαφέροντος που υπήρξε, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ανέδειξε τα πλέον σημαντικά ζητήματα, που αντιμετωπίζει τόσο ο νομός και ιδιαίτερα η επιχειρηματικότητα.

Η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου, η πιστοποίηση των προϊόντων αγροτικής παραγωγής και η ανάδειξη του θεματικού τουρισμού που επιτρέπει το ιδιαίτερο γεωφυσικό ανάγλυφο της περιοχής, αποτελούν ζητήματα που όπως τόνισε ο κ. Τζικριτζής θα δώσουν πνοή στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι η δημιουργία οράματος για τη νέα γενιά και η ανάπτυξη με στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αποτελεί άμεση προτεραιότητα της κυβερνητικής προσπάθειας και η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί τόπο, όπου η εφαρμογή αυτής της προσπάθειας, μπορεί να δώσει άμεσα καρπούς, μιας και η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας νομός με σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.

Εν συνεχεία, ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο πλαίσιο του επικείμενου συνεδρίου, πραγματοποίησε επαφές και συναντήσεις με κομματικά στελέχη αλλά και με εκπροσώπους των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, με κομματικά στελέχη και πολίτες των περιοχών.

Στο κλείσιμο της ημέρας και στο πλαίσιο της ανάδειξης των ζητημάτων του τουρισμού η αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποίησε επίσκεψη στην λίμνη Τριχωνίδα και κατέληξε στα ιαματικά λουτρά της Μυρτιάς, όπου και συναντήθηκαν με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήμου Θέρμου. Στη συνάντηση αυτή ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι ο ιαματικός τουρισμός αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και η Αιτωλοακαρνανία μπορεί εδώ να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!