Loading...

Εγκαίνια για το Λαογραφικό Μουσείο Αστακού


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένας από τους κορυφαίους και καταξιωμένους συλλόγους σε δραστηριότητα, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτιστικό έργο, ο Σύλλογος γυναικών Αστακού εγκαινίασε πρόσφατα το λαογραφικό μουσείο Αστακού. 
Ένα μουσείο που στεγάζεται σε οίκημα που παραχωρήθηκε από την τοπική εκκλησία. Μια προσφορά που δεν προήλθε μόνο από την ευγενή χορηγία, αλλά και από την επιμονή και υπομονή του συλλόγου να αποκτήσουν στέγη με την συνεχή όχληση προς το εκκλησιαστικό συμβούλιο.
Ορόσημο της ευγενικής προσφοράς της εκκλησίας ήταν όλες οι προηγούμενες δραστηριότητες του συλλόγου Γυναικών δείγμα ήθους και ευπρέπειας…
7 LAOGRAFIKO_MOYSEIO_ASTAKOY11 LAOGRAFIKO_MOYSEIO_ASTAKOY0 LAOGRAFIKO_MOYSEIO_ASTAKOY3 LAOGRAFIKO_MOYSEIO_ASTAKOY9 LAOGRAFIKO_MOYSEIO_ASTAKOY14
Πηγή: xiromeronews





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!