Loading...

“Στον Ατρόμητο o Κωνσταντίνος Νιτσάκης από την Παλαιομάνινα”


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση στη καριέρα του βρίσκεται πλέον ο Κωνσταντίνος Νιτσάκης που συμφώνησε με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Να θυμίσουμε ότι ο 16χρονος από τη Παλαιομάνινα αγωνίζεται στον Ατρόμητο από τον Ιανουάριο και πλέον μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας θα συνεχίσει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την επόμενη χρονιά. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου μαζί με το Χρήστο Κουτσομπίνα, καθώς ο παίκτης ανήκε στη Φλόγα Παλαιομάνινας και παρουσία του Υπεύθυνου Ακαδημιών του Ατρομήτου Τόλη Αποστόλου υπέγραψε το συμβόλαιο μεταγραφής του.

3878_1468080830 (1)

Ο ταλαντούχος χαφ είχε δοθεί το περασμένο καλοκαίρι με υποσχετική από την Φλόγα στην ομάδα της Α.Ε. Οινιαδών, αλλά από τις αρχές του έτους μετακόμισε στην Αθήνα και άρχισε προπονήσεις με την ομάδα του Ατρομήτου.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!