Loading...

“Σειρά εκδόσεων για τον Κωστή Παλαμά σε σχολεία του Μεσολογγίου”


Μοιραστείτε το άρθρο...

 
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευση Μεσολογγίου και το Ίδρυμα Κωστή Παλαμά φέρνουν τον Μεσολογγίτη ποιητή στη σχολική τάξη.
 

Παραδόθηκαν σε 29 σχολεία του δήμου Μεσολογγίου, σειρά εκδόσεων του «Ιδρύματος Κωστή Παλαμά».

 
Η ανακοίνωση του ΚΠΕ Μεσολογγίου για τη δράση:

«Είχαμε τη χαρά να παραδώσουμε τις εκδόσεις του Ιδρύματος Κωστή Παλαμά σε 29 σχολεία του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου που συμμετέχουν στη διοργάνωση του ΚΠΕ Μεσολογγίου με τίτλο «Ακούσαμε της γης το μέγα καρδιοχτύπι
».
 
 
Η προσφορά δεκαεννιά πολύ σημαντικών εκδόσεων του Ιδρύματος σε κάθε ένα από τα σχολεία που συμμετέχουν στη διοργάνωσή μας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΚΠΕ Μεσολογγίου με το Ίδρυμα Κωστή Παλαμά.
 
Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης προσπάθειας που επιχειρούμε, μέσω της διδακτικής πράξης, η πολιτισμική κληρονομιά που συγκροτεί, η πνευματική παραγωγή του Μεσολογγίτη ποιητή, να έρθει σε πρώτο επίπεδο στη σχολική τάξη, αλλά και νααναδειχτεί η περιβαλλοντική διάσταση και οι αξίες που διαπότισαν το έργο του».





Μοιραστείτε το άρθρο...

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!