Loading...

Απάντηση με αιχμές για Πανταζή – Γαλούνη από τη Δημοτική Αρχή Τριανταφυλλάκη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στο Δήμο Ξηρομέρου με αφορμή το σίριαλ με τον προϋπολογισμό του έτους 2024 – Στην αντεπίθεση πέρασε η διοικούσα παράταξη που στηλίτευσε την αντιπολιτευτική στάση των Πανταζή και Γαλούνη.

Η σφοδρή κριτική του Δημοτικού Συμβούλου Αποστόλη Πανταζή για τις αστοχίες του προϋπολογισμού προκάλεσε την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης «Ξηρόμερο – Δύναμη Ελπίδας» που εξαπέλυσε με τη σειρά της επίθεση στον κ. Πανταζή για την αντιπολιτευτική στάση του κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση, εμπάθεια και εμμονή.

Άμεση ήταν η απάντηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος έκανε λόγο για μια φοβισμένη και απελπισμένη Δημοτική Αρχή που δεν απαντά στα ουσιώδη ερωτήματα αλλά εξαπολύει επίθεση στο πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Ξηρόμερο – Δύναμη Ελπίδας»:

Άγνοια, παραπληροφόρηση, εμπάθεια, εμμονή; Ή όλα αυτά μαζί;

Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι η επίσημη Πολιτεία δια των αρμοδίων οργάνων της (Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Επιτροπή του άρθρου 152) σου απορρίπτει τις προσφυγές, δυο μάλιστα φορές, παραθέτοντας σου όλο το νομικό πλαίσιο και τη νομολογία στην ουσία της υπόθεσης και εσύ επιμένεις!

Το κοντέρ του διδύμου Γαλούνη – Πανταζή, γράφει μόνο απορρίψεις και αυτοί μας ενημερώνουν (απειλούν) ότι θα συνεχίσουν τις προσφυγές τους για να απορρίπτονται!

Οι απορρίψεις έγιναν συνήθεια, με μεγαλύτερες του Μαΐου του 2019 και την πρόσφατη του Οκτωβρίου του 2023, από τους πολίτες του Ξηρομέρου.

Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι είσαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2014, έχεις διατελέσει αντιδήμαρχος, έχεις ως άτυπο σύμβουλο το «έτερον σου ήμισυ», πολύπειρο πρώην Δήμαρχο Γαλούνη και αγνοείς στοιχειώδη πράγματα σχετικά με τους διεθνείς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και μάλιστα τα μεγάλα έργα υπόκεινται όλα σε προ συμβατικό έλεγχο, δηλαδή η Πολιτεία διενεργεί έλεγχο για την νομιμότητα προτού την υπογραφή της σύμβασης και κανένας Δήμος δεν μπορεί να γνωρίζει και να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο το αποτέλεσμα και την έκπτωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Μοναδικός στόχος να σταματήσουν τα έργα, γιατί πιστεύουν ότι με αυτό θα πλήξουν τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο.

Με το δικό τους το μυαλό, προσπαθούν κάνοντας κακό στο τόπο να κερδίσουν πολιτικά.

Προσπαθούν να κάνουν κακό στη κοινωνία και στους δημότες, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αποκτήσουν πολιτική υπόσταση.

Δεν έχουν καμία διάθεση να  μάθουν πως λειτουργεί η τοπική αυτοδιοίκηση και η γνώση σε βασικά πράγματα αγνοείται και την έχουν αντικαταστήσει με λαϊκισμούς και δημαγωγίες.

Οι προσπάθειες τους πέφτουν και θα πέσουν όλες στο κενό.

Αν σας ενοχλεί το γεγονός ότι ο Δήμος εντάσσει μεγάλα έργα, τότε συνιστούμε υπομονή και σας πληροφορούμε ότι έρχονται και αλλά!

Κάποια στιγμή όμως το φαιδρό και το κωμικό καταντάει τραγικό!

Προβληματικές, μετεκλογικές καταστάσεις που χρήζουν διερεύνησης!

Αναγκαζόμαστε ως παράταξη και δημοτική αρχή να προβούμε σήμερα σε αυτή την ανακοίνωση καθώς θεωρούμε ότι το θέμα που έχει προκύψει είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου, την υγεία των πολιτών, την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας, όλα όσα απολαμβάνουν άλλοι Δήμοι εδώ και χρόνια στην Ελληνική Επικράτεια.

Μετά από τιτάνιους αγώνες, επίπονη δουλειά και συντονισμένες προσπάθειες μιας μεγάλης ομάδας του Δήμου, των δημοτικών υπαλλήλων και την βοήθεια Υπουργών, προχωράμε επιτέλους μετά από δεκαετίες στην αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Αστακό.

Ωστόσο και ενώ έχουν γνωμάτευση θετικά όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε να υλοποιηθεί το έργο που ήταν όνειρο δεκαετιών, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφία Αποστόλης Πανταζής, αμφισβητώντας όλες τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, αποφάσισε να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προσπαθώντας εις μάτην να δημιουργήσει για άλλη μία φορά σοβαρότατες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου.

Καλούμε τους δημότες του Αστακού να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές και να τοποθετήσουν στο περιθώριο πρακτικές που εναντιώνονται στην ανάπτυξη του τόπου και προκαλούν το κακό των πολιτών.

Φθηνές δικαιολογίες περί δήθεν προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος για μείζονος σημασίας έργα, όπως είναι η ύδρευση του Αστακού, δεν έχουν θέση για τόσο σοβαρά ζητήματα.

Οι πολίτες να πάρουν θέση σε αυτούς που προσπαθούν να καθυστερήσουν την ανάπτυξη του τόπου.

Οι μάσκες έπεσαν αυτή τη φορά με τον χειρότερο τρόπο.

Λυπούμαστε πραγματικά για τις ενέργειες του κου Πανταζή. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πάθος του για την εξουσία, είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει και μπροστά σε αυτό δεν διστάζει να πάει κόντρα στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

Σαν δημοτική αρχή οφείλουμε να θέσουμε το ζήτημα στην κρίση των πολιτών.

Όλοι κρινόμαστε, συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

Υ.Γ. 1: Είναι ιλαροτραγωδία να μιλάει το δίδυμο Γαλούνη-Πανταζή για προστασία του δημοσίου χρήματος, μετά από αυτά που κάνανε κατά την διοίκηση τους το 2014-2019. Ακόμα μας έρχονται τα χρέη σας από τα δικαστήρια που καταστήσανε το Δήμο μονίμως κατηγορούμενο.

Υ.Γ. 2: Αύριο συζητάμε και ψηφίζουμε τον μεγαλύτερο Προϋπολογισμό στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου ύψους 38.904.441,30 €. Όσοι με το μυαλό που διαθέτουν, νομίζουν ότι ακυρώθηκε ή έπεσε ο πέλεκυς του Παρατηρητηρίου, ας μην έρθουν.

Με πολύ δουλειά και αυτοπεποίθηση στοχεύουμε ψηλά!

Στοχεύουμε σε ακόμη περισσότερες χρηματοδοτήσεις!

Στοχεύουμε σε περισσότερα έργα που έχουν ανάγκη οι δημότες μας!

Αλλάζουμε τον τόπο μας!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Η ανακοίνωση του Αποστόλη Πανταζή:

Παράταξη Δύναμη Ελπίδας ή Απελπισίας εν τέλει ;!

Έπειτα από ενδελεχή ανάγνωση της «αποστομωτικής» απάντησης στα άκρως σοβαρά γεγονότα που ταλανίζουν το δήμο μας ,με μεγάλη μου έκπληξη μετά από καιρό χειμερίας νάρκης ,ενεργοποιήθηκε επιτέλους,ολόκληρος μηχανισμός της παράταξης σας , για να μου απαντήσουν οι επικοινωνιολόγοι σας ,κυρίως επί προσωπικού παρά επί του θέματος που έπρεπε να τοποθετηθούν ,αλλά ακόμη και εκεί απάντησαν όλοι οι άλλοι ,εκτός της ανεύθυνης και φοβισμένης δημοτικής αρχής, που δεν είχε το σθένος άλλωστε,να τοποθετηθεί και ποτέ .

Απαντήσατε πάνω στον πανικό σας με χιλιάδες λέξεις, αερολογώντας και θα αναγκαστείτε να απολογείστε συνέχεια.Εγώ θα σας απαντήσω σε 5 σειρές. Έχετε γίνει αντιληπτοί και απολύτως κατανοητοί πλέον, στο σύνολο των πολιτών του Ξηρομέρου. Αφήστε κατά μέρους τα καλέσματα στους Αστακιώτες, διότι οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα την προσωπικότητα και την προσφορά του καθενός μας και το τελευταίο που τους απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το αναιτίως μένος σας προς το πρόσωπο μου ,αλλά οι πραγματικές λύσεις και απαντήσεις για τον δήμο !

Όποτε αφήστε κατά μέρους τον προσωπικό πόλεμο ,γιατί η νίκη των εκλογών ,δεν συν επάγει λευκή επιταγή στις κινήσεις σας ,ούτε το Παπικό αλάθητο , όπως το έχετε στο μυαλό σας.Εξάλλου όπως είπατε στην κατακλείδα σας οι ίδιοι ,ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ,όπως γίνεται στα δημοκρατικά πολιτεύματα δηλαδή και όταν κρίνεστε οφείλετε να δώσετε έγκυρες και ουσιώδεις απαντήσεις….

Εκτός βέβαια αν θέλετε να τοποθετήστε όπου σας βολεύει και όπως σας βολεύει ,πιθανόν να υπάρχει έλλειπης κατανόηση και αντίληψης της δημοκρατίας από μέρους σας.

Όσο για τα πάθη σας γνωστά,δεν είναι τυχαία άλλωστε η γνωστή έκφραση εν έτη 2014 “βάλτε κάτι παραπάνω καλέ κυρία Ντίνα”

Σχετικά με την επιθυμία σας να μην παραβρεθούμε στο συμβούλιο ώστε να μην έχουμε περαιτέρω δικαιώματα, γνωστή η τακτική σας . Με τη θέληση του Θεού θα έρθουμε και θα πράξουμε αυτό που επιβάλλει η συνείδηση μας για το συμφέρον του τόπου.

Για τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος.

Καληνύχτα σας.

Απόστολος Ν Πανταζής
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!