Loading...

Αιτωλοακαρνανία: Πέντε δήμαρχοι εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή


Μοιραστείτε το άρθρο...

Tέσσερις εν ενεργεία δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας , οι Γιώργος Παπαναστασίου (Αγρινίου), Σπύρος Κωνσταντάρας (Θέρμου), Γιάννης Τριανταφυλλάκης (Ξηρομέρου) και Βασίλης Γκίζας (Ναυπακτίας) επανεκλέγονται από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 και μάλιστα με θριαμβευτικές επιδόσεις.

Στον δήμο Αμφιλοχίας πανηγυρικά επίσης εκλέγεται ο Θανάσης Τορουνίδης που θα παραλάβει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Κατσούλα.

Δύο δήμοι ωστόσο οδηγούνται σε β ‘ γύρο την προσεχή Κυριακή 15/10. Ο νυν δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος θα αναμετρηθεί με τον Σπύρο Διαμαντόπουλο ενώ στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ο Γιώργος Αποστολάκης θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κασόλα .

Δείτε τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας με βάση την ενσωμάτωση του Υπουργείου Εσωτερικών ΕΔΩ




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!