Loading...

Άννα Διαμαντοπούλου: «Πόσο μαγικός, πολύμορφος, ανεξερεύνητος τόπος είναι η Αιτωλοακαρνανία!»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην Αιτωλοακαρνανία έκανε διακοπές η πρώην Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία έμεινε ενθουσιασμένη από τις ομορφιές του νομού.

Η ίδια σε ανάρτησή της έκανε λόγο για έναν μαγικό και πολύμορφο νομό, ενώ φάνηκε να εντυπωσιάζεται κυρίως με τον Μύτικα, τα νησάκια του και το μέτωπο του νομού προς το Ιόνιο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Πόσο μαγικός ,πολύμορφος ,ανεξερεύνητος τόπος είναι η Αιτωλοακαρνανία!Κι ο Μύτικας ! Ένας βατήρας που οι άγριες κορφές κάνουν μακροβούτι στο Ιόνιο.Δεκάδες νησιά και νησάκια καταπράσινα,βουνά άγρια και και στρέμματα ελιές (μάλλον εγκατελειμμένες) σου δίνουν την Ελλάδα σε μια βόλτα..Ενα τριήμερο διάλειμμα σε μια καταπληκτική και σε πολλούς άγνωστη γωνιά της πατρίδας μας μας γέμισε θαυμασμό για το τι έχουμε ,αγωνία για το τι δεν κάνουμε και υπόσχεση επιστροφής”.

 

Πόσες πατρίδες ειναι η πατρίδα μας ; γράφει συχνά η Rea Vitali. Πόσο μαγικός ,πολύμορφος ,ανεξερεύνητος τόπος ειναι η…

Δημοσιεύτηκε από Άννα Διαμαντοπούλου στις Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!