Loading...

Συνάντηση Πέτσα – Θανάση Παπαθανάση για αυτοδιοικητικά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σειρά αυτοδιοίκητων θεμάτων που αφορούν το νομό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Θανάση Παπαθανάση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα.

Όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπαθανάσης, πάνω από 44 εκατομμύρια έχουν εγκριθεί στους 7 δήμους του νομού για έργα οδοποιίας, δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος), εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης, βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση των ΑΠΕ, εγκατάσταση συστημάτων πολιτικής προστασίας, συντήρηση σχολικών μονάδων, μελέτες για αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, δράσεις αστικής αναζωογόνησης, προβολή της επιχειρηματικής – τουριστικής δραστηριότητας και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας κ.ά.

«Πρόκειται για πολύ σημαντικά έργα ανάπτυξης, τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, αλλά και εκσυγχρονίζουν συνολικά την περιοχή μας. Στόχος μας να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του τόπου μας», τόνισε ο κ. Παπαθανάσης.

Ο υπουργός κ. Πέτσας, δεσμεύθηκε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε εμπεριστατωμένη πρόταση και παρέμβαση που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!