Loading...

Στο «final 4» Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ ο Λέων Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Συλλόγου αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας Παίδων καλαθοσφαίρισης στην τελική φάση final four της ΕΣΚΑΒΔΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25 & 26 Μαρτίου 2023 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Πρόκειται για ένα αθλητικό  γεγονός που φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι όπως επίσης και η συμμετοχή Μεσολογγίτικης ομάδας σε τελική φάση διοργάνωσης κατηγορίας Παίδων.

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ Αθλητικού Συλλόγου Μεσολογγίου αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια αφού η πλειοψηφία των μικρών αθλητών προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου και μάλιστα εκ ιδρύσεώς του όταν το 2013 δημιουργήθηκαν αντίστοιχες υποδομές και ακαδημία Μπάσκετ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε προπονητές και αθλητές του Συλλόγου αφού απέδειξαν ότι με την σκληρή δουλειά, την επιμονή και την υπομονή μπορούν να έρθουν μεγάλες διακρίσεις.

Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τις αποστολές των ομάδων από Κέρκυρα, Ιωάννινα και Άρτα και τους ευχόμαστε να έχουν μία ευχάριστη διαμονή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου οι οποίοι στάθηκαν έμπρακτα δίπλα σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο !





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!