Loading...

Στη λίστα των αγνοούμενων ο 32χρονος μηχανοδηγός Δημήτρης Μασσαλής από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς του στην Αιτωλοακαρνανία για τον αγνοούμενο 32χρονο Δημήτρη Μασσαλή, με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου, ο οποίος ήταν μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Aπό την Μπαμπίνη Ξηρομέρου είναι ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr. O λόγος για τον 30χρονο Δημήτρης Μασσαλή που είναι στη λίστα των αγνοούμενων. 

Τελειόφοιτος της σχολής μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ της κλάσης του 2019 και πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Πειραιά στο τμήμα Μηχανολογίας, ο 30χρονος Δημήτρης Μασσαλής, με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου, οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503, η οποία αργά χθες το βράδυ συγκρούστηκε με το επιβατικό τρένο 62.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το όνομα του μηχανοδηγού μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στη λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων, στα συντρίμμια του επιβατικού τρένου να συνεχίζονται. Από την άλλη 36 σοροί εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ταυτότητα στο νοσοκομείο της Λάρισας, με τους δικούς τους να καλούνται πλέον να τους αναγνωρίσουν ακόμα και με την μέθοδο του DNA.

Αγωνία υπάρχει και για το πλήρωμα του επιβατικού τρένου με προορισμό την Θεσσαλονίκη με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε τουλάχιστον 40, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδουνιάς σε κάθε αμαξοστοιχία υπήρχαν από δυο μηχανοδηγοί: “Μιλάμε συνολικά για τέσσερις μηχανοδηγούς και έναν που επέβαινε ως επιβάτης γιατί πήγαινε ν’ αναλάβει βάρδια. Επίσης στο επιβατικό τρένο υπήρχαν και τέσσερις συνοδοί. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους συναδέλφους μας”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!