Loading...

«Μεσολόγγι, Ξανά Μπροστά»: Ο Νίκος Καραπάνος διεκδικεί δυναμικά το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο πρώην Δήμαρχος παρουσίασε τη νέα παράταξη και τους πρώτους υποψηφίους της, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Μεσολόγγι με την παρουσία περίπου 250 πολιτών.

Σε μια δυναμική επιστροφή στα δημοτικά δρώμενα του Μεσολογγίου προχωρά ο πρώην Δήμαρχος κ. Νίκος Καραπάνος ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου με μια συγκέντρωση που μπορεί να θεωρηθεί επίδειξη ισχύος σχεδόν επτά μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Με περίπου 250 πολίτες κάθε ηλικίας και από όλο το εύρος του Δήμου, ο κ. Νίκος Καραπάνος ανακοίνωσε ότι βγαίνει ξανά μπροστά εξαπολύοντας επίθεση στη νυν δημοτική αρχή και στις επιλογές της, επισημαίνοντας ότι αυτή η μικρή παρένθεση θα φτάσει στο τέλος της προκειμένου να ολοκληρώσει το όραμά του για το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και τις Οινιάδες.

Κατά τη διάρκεια της απρόσμενα δυναμικής συγκέντρωσης παρουσιάστηκε ένας βασικός «κορμός» υποψηφίων με τον πρώην Δήμαρχο να δίνει το σύνθημα «Μεσολόγγι, Ξανά Μπροστά» και την εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα του.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!