Loading...

Δύο χρόνια από την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Ευθυμίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πέρασαν δύο χρόνια, από τις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Αποστόλης Ευθυμίου, βυθίζοντας σε πένθος την κοινωνία των Οινιάδων και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.

Ο Αποστόλης Ευθυμίου ξεχώρισε για την δράση στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας, από τη συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον αγροτικό τομέα και στον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Αντώνη Αλετρά στον πρώην Δήμο Οινιάδων, εν συνεχεία Περιφερειακός Σύμβουλος υπό τον Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς επίσης Αντιπρόεδρος στην Αγροτική Ένωση Μεσολογγίου με σπουδαία προσφορά στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Τέλος, διακρίθηκε με την φανέλα του Ομήρου Νεοχωρίου και ήταν μέλος της ιστορικής “φουρνιάς” που έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στη μνήμη μας παραμένει έως σήμερα ένας μαχητής της ζωής με ευαισθησία, ανθρωπιά και ανεκτίμητη προσφορά!

Διαβάστε σχετικά: 

Οι παλαίμαχοι του Ομήρου Νεοχωρίου τίμησαν τον αείμνηστο Αποστόλη Ευθυμίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!