Loading...

ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας: Καμπάνια Ενημέρωσης για τις 7+1 τομές


Μοιραστείτε το άρθρο...

Υπάρχει λύση στην Κρίση: 7+1 τομές από το ΜέΡΑ25

Ως πολίτες που ζουν στο πετσί τους τις συνέπειες των πολιτικών που επέβαλαν όλα τα μνημονιακά κόμματα, τα μέλη του ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και Κινηματικής Εξόρμησης, θεωρούν υποχρέωσή τους να γνωστοποιήσουν στους συμπολίτες μας ότι υπάρχει τρόπος διάσωσης της αξιοπρέπειάς μας και ανάκτησης του ελέγχου των ζωών μας και της κυριαρχίας της χώρας μας: το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ρήξης με την ολιγαρχία του ΜέΡΑ25, όπως αποτυπώνεται σε 7+1 Τομές. Για το λόγο αυτό από την Παρασκευή 20/01/23 μέχρι εχθές 22/01/23, μοίρασαν αντίστοιχα φυλλάδια στην Ναύπακτο, στο Αγρίνιο, στην Αμφιλοχία, στη Βόνιτσα, στον Αστακό, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι.

Οι «7+1 Τομές του ΜέΡΑ25» για μία κοινή προοδευτική προγραμματική συμφωνία:

1. Ηλεκτρικό Ρεύμα: Άμεση Κατάργηση του Χρηματιστήριου Ενέργειας (που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ), και Επανεθνικοποίηση της ΔΕΗ.

2. Ακρίβεια και Φόροι: Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή του Κατώτατου

Μισθού. Μείωση ΦΠΑ: από 24% σε 15%, από 13% σε 6%, και για λιπάσματα, βιβλία και πολιτιστικά αγαθά από 6% σε 0%. Κατάργηση όλων των προπληρωμών φόρων, κούρεμα χρεών και δανείων, και μείωση της φορολογίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

3. Προστασία της Στέγης: Άμεση κατάργηση του προγράμματος «Ηρακλή» και των Πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ίδρυση Δημόσιας Εταιρείας δίκαιης Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων. Ίδρυση νέου Οργανισμού Κοινωνικής Στέγης.

4. Πράσινη Ενέργεια: Καμία εξόρυξη, κανένας αγωγός. Παράλληλα, γενναίο επενδυτικό πρόγραμμα: Κάθε Στέγη ένα Φωτοβολταϊκό. Ανεμογεννήτριες στην Θάλασσα. Η Ελλάδα Μεσογειακό Κέντρο Παραγωγής & Διανομής Πράσινου Υδρογόνου.

5. Κοινωνικοποίηση της δημόσιας Υγείας, της Παιδείας, και της ενημέρωσης, με την χάραξη της πολιτικής τους αλλά και τον έλεγχο αυτών, μέσω των ΔΙΑΣΚΕΠ (Διαβουλευτικά Συμβούλια Κληρωτών και Εκλεγμένων Πολιτών).

6. Ανάκτηση Δημοκρατικού ελέγχου και Εθνικής κυριαρχίας στο Κράτος και στην δημόσια περιουσία. ΑΑΔΕ, ΕΛΣΤΑΤ, Υπερταμείο, ΤΧΣ, περνούν στο ελληνικό κράτος (από την τρόικα), και κοινωνικοποιούνται κι αυτά.

7. Ανάκτηση δημοκρατικής κυριαρχίας στις συναλλαγές: Ένταξη Υπερταμείου, ΤΑΙΠΕΔ, ΤΧΣ κλπ, στη νέα Αναπτυξιακή-Αγροτική Τράπεζα και Δημιουργία του Συστήματος Δημοσιονομικών Συναλλαγών «Δήμητρα» (δωρεάν δημόσιο σύστημα ψηφιακών πληρωμών ανεξάρτητο από τις τράπεζες), με μετεξέλιξή του αμέσως σε εθνικό νομισματικό σύστημα σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρανομήσει και πάλι κλείνοντάς μας τις τράπεζες.

+1 Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Εξωτερική Πολιτική. Χωρίς συμμαχίες με αντιδραστικά καθεστώτα, και με βάση το Νέο Κίνημα Αδεσμεύτων που έχει ως στόχο μια Αδέσμευτη, Ανεξάρτητη Ευρώπη που θα προωθεί την παγκόσμια ειρήνη σε έναν κόσμο χωρίς στρατιωτικά μπλοκ. Αυτό σημαίνει να πάψουν η Σούδα, η Αλεξανδρούπολη, ολόκληρη η ελληνική επικράτεια, να είναι ορμητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!