Loading...

O Μεσολογγίτης που «κάρφωσε» τον Απόλλωνα Σμύρνης


Μοιραστείτε το άρθρο...

Από τα ομορφότερα τέρματα της Football League πέτυχε το ποδοσφαιρικό ταλέντο από το Μεσολόγγι…

 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λινάρδο που σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα με σουτ εκτός περιοχής ισοφαρίζοντας έτσι τον Απόλλωνα Σμύρνης σε 1-1 μέσα στη Ριζουπολη.

Ο 24χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (γεν. 8/7/1991) αυτή τη σεζόν αγωνίζεται για τον Παναιγιάλειο, ενώ να θυμίσουμε ότι τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στον Γ.Ο. Μεσολογγίου. Εν συνεχεία, μετέβη στην Κύπρο για σπουδές, όπου και αγωνίστηκε κατά σειρά στον Απόλλωνα Λεμεσού (Β΄ ομάδα), την Παρεκκλησιά, την Α.Ε. Ζακκακίου, την Ανόρθωση, την Αναγέννηση Δερύνειας και την Ομόνοια Αραδίππου.

Το Μεσολόγγι και η Αιτωλοακαρνανία αισθάνονται υπερήφανοι για τα ταλέντα τους στον αθλητισμό και ένα από αυτά είναι και ο Παναγιώτης Λινάρδος που έβαλε… φαρδιά-πλατιά το όνομά του τόσο στον πίνακα των σκόρερ της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και για την υποψηφιότητα του καλύτερου τέρματος στα ελληνικά γήπεδα τη φετινή σεζόν.

Απολάυστε το φανταστικό τέρμα:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!