Loading...

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που συνεδρίασε χθες το πρωί, ενέκρινε τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, δίνοντας το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος.

Σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας δεν είχαμε εκπλήξεις, καθώς για όσα ονόματα “έπαιζαν” τον τελευταίο καιρό στο ρεπορτάζ, επισημοποιήθηκε σε απόλυτο βαθμό η κάθοδός τους στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, συν της υποψηφιότητας του Γιώργου Κυριακόπουλου που αποφασίστηκε τις τελευταίες ημέρες.

Στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανία υποψήφιοι θα είναι -αλφαβητικά-οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνα Κατσαρή, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Μουρτζιάπης, Κατερίνα Μπισμπίκη-Κονίδα, Περσεφόνη Πιστιόλη, Χριστίνα Σταρακά και Πάνος Τρυφιάτης.

Oι υποψήφιοι:

  • Ο ιατρός Γιάννης Αναγνωστόπουλος, κατάγεται από το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, είναι διευθυντής του Κ.Υ. Αιτωλικού , πρώην δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και υποψήφιος βουλευτής το 2019.
  • Η Κωνσταντίνα Κατσαρή, από το Αγρίνιο, υπήρετησε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος Αγρινίου. Σήμερα είναι Περιφερειακή Σύμβουλος έχοντας εκλεγεί με το συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα.
  • Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι στέλεχος διοικήσεως, διετέλεσε διοικητής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υπήρξε το 2012 υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δήμαρχος Στράτου.
  • Ο νυν βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, εκλέγεται τις δυο τελευταίες κοινοβουλευτικές περιόδους (2015-2023).
  • Ο Γιάννης Μουρτζιάπης κατάγεται από τη Λεπενού. Είναι υπάλληλος ΟΤΕ, συνδικαλιστής και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.
  • Η Κατερίνα Μπισμπίκη-Κονίδα κατάγεται από τη Ναύπακτο, είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΟΤΕ και ήταν επίσης υποψήφια βουλευτής το 2019.
  • Η Περσεφόνη Πιστιόλη κατάγεται από το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συμμετείχε επίσης στη λίστα των εθνικών εκλογών 2019.
  • Η Χριστίνα Σταρακά, από το Αγρίνιο, εργάστηκε για πολλά χρόνια στο τραπεζικό χώρο. Διατέλεσε αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αγρινίου.
  • Ο Πάνος Τρυφιάτης, καταγόμενος από το Ξηρόμερο, είναι οικονομολόγος – ΕΑ αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2015.

 




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!