Loading...

Πόλος έλξης το περίπτερο από την ορεινή Τριχωνίδα στην 6η Γιορτή Μελιού στο Ζάππειο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το περίπτερο από τα μέρη του Θέρμου έχει μαγνητίσει τα βλέμματα τόσο των επισκεπτών της έκθεσης, όσο και των ετεροδημοτών που δεν έχασαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον τόπο τους και να γευτούν τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την έκθεση, με θέμα “Ταξιδεύουμε στην Αναληψη και το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας”. Στην αρχή ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Λοΐζος αναφέρθηκε στην απόφαση για συμμετοχή στην συγκεκριμένη Έκθεση και στην ανάγκη εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων της Τριχωνιδας αλλά και της προβολής και ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής. Οι Βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος και Βασίλης Σπανάκης τόνισαν την σημαντικότητα τέτοιων εκδηλώσεων και μάλιστα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας. Ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος του Ελ Σαλβαδόρ Παναγιώτης Κουτσικος μίλησε για το ενδιαφέρον από ξένους οίκους για τα Ελληνικά Προϊόντα, ενώ ο Παναγιώτης Ιωάννου Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεύκης Λυκοβρυσης αναφέρθηκε στην ενέργειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την στήριξη σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Δημήτρης Κατανόησης Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανία Ελληνικής Λύσης, Ρούλα Τσακανίκα Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης Νοτίου Τομέα, Χριστίνα Φουντζουλα Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Γάκης Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ, ο Παναγιώτης Τρυφιατης Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ, η Χρύσα Νούλα εκπρόσωπος Μέρα 25, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων 8 χωριών του Θέρμου, ο Χρήστος Χούτας Πρόεδρος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου “Η Έξοδος”, ο Θανάσης Μπίκας Δημοσιογράφος, ο Νίκος Κουνουπης Δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η Επικοινωνιολόγος Κατερίνα Πάσα, ο Αιδεσιμότατος Πατήρ Αγησίλαος Τσώλος ο Δημήτρης Σπυρόπουλος από το Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Αγίου Δημητρίου Αττικής,,εκπρόσωποι Συλλόγων της Ναυπακτίας και άλλοι.
Στο τέλος όλοι γεύτηκαν εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας, όπως παραδοσιακές πίτες, ελιές, τσίπουρο και γλυκά του κουταλιού.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!