Loading...

Για γέλια: Έκλεισε προσωρινά λόγω κακοκαιρίας η προσωρινή γέφυρα στον Εύηνο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας» έχει μετατραπεί η υπόθεση της διέλευσης στον Εύηνο ποταμό που μετά την καταστροφή του από τα ορμητικά νερά, το νέο πέρασμα «ανοιγοκλείνει» ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες – Πως ο ανάδοχος του έργου «άδειασε» τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη (vid)!

Μια ακόμη πρόχειρη λύση φαίνεται ότι έχει δοθεί στην περιπέτεια της γέφυρας του Ευήνου, καθώς τα πρόχειρα περάσματα αδυνατούν να επιτρέψουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, έναν χρόνο μετά την καταστροφή της κεντρικής γέφυρας.

Πριν λίγες μέρες, διακόπηκε η κυκλοφορία από την προσωρινή Γέφυρα του Ευήνου καθώς η βροχή που έπεφτε αύξησε τον όγκο του νερού στον Ποταμό με αποτέλεσμα τα φερτά υλικά να φράξουν το στόμιο των αγωγών και να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των διερχομένων.

Σήμερα, αποφασίστηκε εκ νέου το κλείσιμο του περάσματος με αναχώματα, καθώς ουδείς εγγυάται την ασφαλή διέλευση λόγω του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας.

Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και των συνεργατών του για την επίβλεψη του έργου, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για μια ακόμη επικοινωνιακή φούσκα με τον ανάδοχο να αδειάζει τότε τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Έργων που προσπάθησε να του επιρρίψει ευθύνες σε περίπτωση κινδύνου…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3:45′:

Διαβάστε σχετικά:

Κατέρρευσε με τα πρωτοβρόχια η πρόχειρη γέφυρα στον Εύηνο





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!