Loading...

Έργα, όχι λόγια: Κατέρρευσε ΞΑΝΑ η προσωρινή γέφυρα στον Εύηνο (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

«Βαρέλι δίχως πάτο» η υπόθεση της προσωρινής γέφυρας στον Εύηνο που κατέρρευσε για μια ακόμη φορά από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Δυστυχώς, ένα χρόνο μετά την καταστροφής της κεντρικής γέφυρας του Ευήνου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αδυνατεί να δώσει λύση στην ασφαλή διέλευση των πολιτών με τις προχειρότητες των έργων να καταρρέουν με κάθε έντονη βροχόπτωση.

Πρόκειται για ένα πέρασμα που έχει πληρωθεί δυο φορές από την Πολιτεία χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα και αυτή την ώρα εκατοντάδες μαθητές, ηλικιωμένοι και αγρότες δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς αδυνατούν να μεταβούν στα αστικά κέντρα, στα κτήματά τους και στις υποχρεώσεις τους.

Πλέον αναμένεται η παράδοση της παραπλήσιας προσωρινής γέφυρας για την οποία έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα και σύμφωνα με υποσχέσεις του Περιφερειάρχη θα δοθεί σε κυκλοφορία έως τέλος Νοέμβρη.

 




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!