Loading...

Ο Αιτωλοακαρνάνας Σταύρος Καραγκούνης σε θέση «κλειδί» στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τον Αιτωλοακαρνάνα Σταύρο Καραγκούνη επέλεξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία για να τον εκπροσωπήσει στο προγραμματικό συνέδριο του κόμματος της Ενωμένης Αριστεράς στην Αστούριας της Ισπανίας. Το κόμμα της Ενωμένης Αριστεράς είναι ένας από τους εταίρους στην κυβέρνηση του σοσιαλιστή Σάντσεθ.

Ο Σταύρος Καραγκούνης είναι ο πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Αιτωλοακαρνανία, ένα πρόσωπο που εμπιστεύτηκαν περίπου 10.000 Αιτωλοακαρνάνες στις εκλογές του 2019, που αποτέλεσε και την αφετηρία της πολιτικής του ενασχόλησης στην περιοχή μας.

Στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διετέλεσε μεταξύ άλλων και Διευθυντής του γραφείου του υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Σπίρτζη, δίνοντας μεγάλο βάρος στην προώθηση σημαντικών έργων σε όλο το νομό, έργα που εγκαινιάζονται ακόμη και σήμερα.

Η επιλογή του Σταύρου Καραγκούνη να εκπροσωπήσει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο προγραμματικό συνέδριο της Ενωμένης Αριστεράς δεν είναι τυχαία. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο του κόμματος με τα προοδευτικά κόμματα της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής και έχει εκπροσωπήσει επανειλημμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ισπανία και στη Λατινική Αμερική.

Στο βίντεο, ο Σταύρος Καραγκούνης, μεταφέρει το μήνυμα της νίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών όποτε και να γίνουν.

Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι ο Σταύρος Καραγκούνης έχει σχέσεις εμπιστοσύνης με την ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!