Loading...

Στη μάχη της Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ ο… αγαπημένος των τηλεθεατών της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ρίχνεται στη μάχη των εκλογών, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. με καταγωγή από το Αγρίνιο, Θανάσης Κατερινόπουλος, έχοντας αποκτήσει την υπέρτατη αναγνωρισιμότητα…

Μετράνε και ξαναμετράνε ποιοι θα μείνουν εκτός, ποιοι θα επιβιώσουν και πόσοι τελικά θα «σφαχτούν» στην επόμενη Βουλή. Σε πηγαδάκι πρωινού καφέ, βουλευτές του «ήλιου» άρχισαν τις προσθαφαιρέσεις σχετικά με το ποιος χάνει έδρα και ποιος απειλείται.

Την προσοχή τους τράβηξε η πληροφορία ότι τον Θανάση Κατερινόπουλο, ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., που κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος των τηλεθεατών από τη συμμετοχή του στο «Φως στο τούνελ», τον έχει προσεγγίσει το ΠΑΣΟΚ.

Εχοντας αποκτήσει την υπέρτατη αναγνωρισιμότητα, μαθαίνω πως θα τον ρίξουν στη μάχη της Αιτωλοακαρνανίας -καθώς κατάγεται από το Αγρίνιο-, δίπλα στον έμπειρο και γέννημα-θρέμμα της περιοχής Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 14 Μαϊου 2022





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!