Loading...

Περιοδεία των «Πράσινων» στη Δυτική Ελλάδα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιούν το κόμμα «Πράσινοι», με σταθμούς στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και την Πάτρα.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του νέου κόμματος των Πράσινων είναι οι συνεκπρόσωποι Βασιλική Γραμματικογιάννη, δημοσιογράφος και Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής.

Την Πέμπτη 19.5, στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αγρινίου και πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργο Παπαναστασίου και φορείς της πόλης ενώ θα επισκεφτούν και τη λίμνη Τριχωνίδα.

Στο Μεσολόγγι θα επισκεφθούν τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και στις 17:30 θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο.

Την Παρασκευή 20.5, στις 12:00, θα συναντηθούν στην Πάτρα με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, θα δώσουν συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της πόλης και θα επισκεφτούν ευαίσθητα οικοσυστήματα της περιοχής.

Επικοινωνία: 6976448442, 6978330032





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!