Loading...

Νέο έργο αναβάθμισης του οδικού δικτύου της ορεινής περιοχής του Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στη βελτίωση του δρόμου Τριανταφυλλέικα – Αμπέλια στο Δήμο Θέρμο προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο τμήμα Συκιές – διασταύρωση προς Κουρβουλα -είναι προϋπολογισμού 800.000 ευρώ κι εντάσσονται στον σχεδιασμό για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της ορεινής περιοχής του Θέρμου. Ειδικότερα βελτιώνεται ο δρόμος που συνδέει την κοινότητα Κοκκινόβρυση με το Θέρμο και κατ επέκταση τα αστικά κέντρα με το εθνικό οδικό σύστημα μεταφορών.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες διαπλάτυνσης της υφιστάμενης χωμάτινης οδού, κατασκευή τάφρου και τεχνικών έργων απορροής ομβρίων και τοίχων αντιστήριξης, επένδυση τάφρου, οδοστρωσία και. ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα. 





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!