Loading...

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων της 16 Οκτωβρίου 2021 προβλήθηκε ο Σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς ο οποίος μίλησε για την κινηματογραφική κουλτούρα που ξεκίνησε στο Αγρίνιο, την επιτυχία της ταινίας “Ο Πηλός και η Κοπέλα” αλλά και για τις ετοιμασίες του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου που θα γίνει για 2η συνεχή χρονιά τον ερχόμενο Μάιο στην πόλη.

Σκοπός του φεστιβάλ εκτός των άλλων είναι η προβολή του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με ταινία μικρού μήκους, ή κινηματογραφικό μονόλογο, μπορεί να το κάνει μέσω της σελίδας Filmfreeway του φεστιβάλ: https://filmfreeway.com/AgrinioInternationalFilmFestival

Επίσημος ιστότοπος: https://www.agriniofilmfestival.com/





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!