Loading...

«Αληθινοί ήρωες», ένα μοναδικό παιδικό βιβλίο για τη Μακεδονία


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι ήρωες της Μακεδονίας και του Μακεδονικού Αγώνα μέσα από ένα ιστορικό άλμπουμ με 150 αυτοκόλλητα για όλες τις ηλικίες!

Το ιδιαίτερο βιβλίο με τίτλο «Αληθινοί ήρωες, Τεύχος Β’ – Ήρωες της Μακεδονίας και του Μακεδονικού Αγώνα» του Μεσολογγίτη συγγραφέα Θωμά Μαυρομμάτη κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Έαρ και έρχεται να μπει στα σπίτια σας.

Πρόκειται για μια έκδοση που θα βοηθήσει κάθε παιδί να κατανοήσει την ιστορία της Μακεδονίας και να γνωρίσει τους Μακεδόνες ήρωες. Η συσκευασία περιέχει 150 αυτοκόλλητα τοποθετημένα σε 15 φύλλα που βρίσκονται σε πακέτο στο πίσω μέρος του βιβλίου.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών.

Περίληψη

Τι σημαίνει Μακεδονικός Αγώνας;

Ποιος πλούσιος νέος αφήνει την άνεσή του για να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες του;

Είναι εποχή για ήρωες σήμερα;

Οι απαντήσεις περιμένουν να τις ανακαλύψεις στα 150 αυτοκόλλητα του βιβλίου!

Και σε αυτό το τεύχος, τα παιδιά μας θα έρθουν σε επαφή με πρότυπα αρετής και φιλοπατρίας, ανιδιοτελούς αγάπης και θυσιαστικής προσφοράς στον συνάνθρωπο!

Επιπλέον, με τη συμπλήρωση της συλλογής τα παιδιά θα μάθουν ευκολότερα τη νεότερη ελληνική ιστορία.

Συγγραφέας

Ο Θωμάς Μαυρομμάτης έχει καταγωγή από τον Άγιο Ηλία Μεσολογγίου. Στο Μεσολόγγι έζησε λίγα από τα παιδικά του χρόνια και στη συνέχεια μετεγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε νοσηλευτική και έπειτα ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα εργάζεται ως ειδικευμένος παιδοψυχίατρος σε νοσοκομείο της Αθήνας. Παράλληλα εδώ και πολλά χρόνια βοηθά εθελοντικά στο νεανικό έργο της εκκλησίας ως κατηχητής και στέλεχος κατασκηνώσεων Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Αναζητήστε το: 
– στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας,
– στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ear-books.com
– στο τηλέφωνο: 210-3624349
και σε 2 μέρες θα το λάβετε σπίτι σας!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!