Loading...

Γραφείο Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων λειτουργεί στον Δήμο Ξηρομέρου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη του Αστακού και τα χωριά του Ξηρομέρου προχωρά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Πολύζος κατόπιν ενημέρωσης για τη λειτουργία γραφείου εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου:

Ενημέρωση για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα ΟΤΚΖ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους ότι λειτουργεί γραφείο εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Η διαδικασία συλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων περιγράφεται αναλυτικά στο Π.Δ. 116/2004 (ΦΕΚ 81 Α’). Σύμφωνα με το Προεδρικό διάταγμα αρ.116 ΦΕΚ 81/5-03-2004, (ιδιαιτέρως τα άρθρα 8 &9) και τον Κανονισμό Διαχείρησης Εγκαταλελειμμένων οχημάτων του Δήμου Ξηρομέρου.

Σκοπός της λειτουργίας του είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας, η βελτίωση της εικόνας της πόλης, αλλά και η αποσυμφόρηση του προβλήματος της έλλειψης χώρων στάθμευσης.

Το όχημα, απομακρύνεται μετά την πάροδο 45 ημερών, από την τοποθέτηση του ειδικού σήματος. Εάν κάποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί, για διάφορους λόγους, να κρατήσει το όχημα του, χωρίς να το κινεί ή έχει καταθέσει πινακίδες υποχρεούται να το έχει σε ιδιωτικό χώρο ιδιοκτησίας του ή ιδιοκτησίας τρίτου – κατόπιν συναίνεσης του τελευταίου.

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που περισυλλέγονται από το Δήμο Ξηρομέρου οδηγούνται προς ανακύκλωση.

Γραφείο Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων: 2646360538.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Πολύζος Βασίλειος





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!