Loading...

Το Νεοχώρι «ΟΜΗΡΟΣ» της ανυπαρξίας της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Κραυγή απόγνωσης από τη διοίκηση του Ομήρου Νεοχωρίου για την τραγική κατάσταση του γηπέδου – Αιχμηρή ανακοίνωση για αδικαιολόγητη ολιγωρία της δημοτικής αρχής – Πάρθηκε απόφαση στη Γενική Συνέλευση να μην κατέβει ο Όμηρος και να σταματήσει η λειτουργία της ακαδημίας που απαριθμεί 80 παιδιά!

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου:

Μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου (30/6), αποφασίσαμε με αίσθημα ευθύνης να εκδώσουμε επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τους Νιοχωρίτες και για να ασκήσουμε μια τελευταία μορφή πίεσης στη δημοτική αρχή που αδιαφορεί προκλητικά και ανερυθρίαστα για την τύχη της ομάδας μας και των παιδιών των ακαδημιών της!

Σήμερα, η κατάσταση στο γήπεδο του Νεοχωρίου είναι δραματική και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει αθλητικό χώρο. Παρά το γεγονός ότι από τον Νοέμβρη του 2019 η βελτίωση εγκαταστάσεων του γηπέδου Νεοχωρίου εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ», δυο χρόνια τώρα επαιτούμε στη δημοτική αρχή για τα αυτονόητα και εισπράττουμε μόνο υποσχέσεις, ψέματα και εμπαιγμούς.

Με αποκορύφωμα τον Ιανουάριο του 2021, όταν μας επισκέφθηκε στο γήπεδο ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος με τον συγχωριανό μας Αντιδήμαρχο Οινιάδων Αντώνη Αλετρά, για να μας υποσχεθούν ότι σε πέντε (5) μήνες ξεκινά το έργο της αντικατάστασης του τάπητα και να δεσμευτεί προσωπικά ο κ. Δήμαρχος ότι θα δημιουργηθούν καινούργια αποδυτήρια. Φτάσαμε Ιούλη και ακόμη το έργο δεν έχει περάσει καν από Οικονομική Επιτροπή!

Επειδή η ανοχή μας έφτασε στα όριά της, αποφασίσαμε με αίσθημα ευθύνης, εφόσον το Νιοχώρι και η ομάδα του χωριού, ο ΟΜΗΡΟΣ, δεν διαθέτει τη φυσική του έδρα τον Σεπτέμβρη, η ανδρική ομάδα να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, καθώς και να μην λειτουργήσουμε τις ακαδημίες οι οποίες απαριθμούν 80 παιδιά!!!

Η ευθύνη πλέον βαραίνει αποκλειστικά τη δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Έργων και τους διατελέσαντες Αντιδημάρχους Οινιάδων. Με την αδικαιολόγητη ολιγωρία και την προκλητική αδιαφορία τους, καταστρέφουν τα όνειρα σε… 80 μικρά παιδιά, πετάνε στον δρόμο… τους αθλητές και οδηγούν στον αφανισμό ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας!

Κύριοι της δημοτικής αρχής, δεν ζητάμε ρουσφέτια! Να κάνετε τη δουλειά σας ζητάμε! Δεν ζητάμε χρήματα! Να εκμεταλλευτείτε τα χρήματα που έχουν εγκριθεί από το υπουργείο ζητάμε! Κάντε επιτέλους την επανάσταση του αυτονόητου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΟΜΗΡΟΥ Νεοχωρίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!