Loading...

Η Αγρινιώτισσα μαμά που «σάρωσε» με 18.845 μόρια στις Πανελλαδικές!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αισθητικός, μητέρα και… μαθήτρια, συνδύασε τα πάντα και πέτυχε το στόχο της 21 χρόνια μετά την αποφοίτησή της από τα θρανία.

Επαγγελματίας αισθητικός στην Αττική, μητέρα δύο παιδιών, και οπλισμένη με… πολλή υπομονή και επιμονή, η Λαμπρινή Τζαβίδη, καταγόμενη από την Ποταμούλα Αγρινίου εξετάστηκε στις Πανελλαδικές μέσω ημερήσιου ΕΠΑΛ και «σάρωσε» με 18.845 μόρια αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι είναι εφικτοί για όποιον κάνει τα πάντα για να τους πετύχει.

Η 39χρονη αισθητικός διαβάζοντας μαζί με τα δύο παιδάκια της, τα οποία και… προετοίμαζε για την επόμενη μέρα στο σχολείο μπόρεσε να συγκεντρώσει μία βαθμολογία που της ανοίγει τις «πόρτες» για τις Σχολές Υγείας που επιθυμεί. Αγαπά ιδιαίτερα τη Νοσηλευτική και τη Μαιευτική αν και βέβαια με τόσα μόρια «χτυπά» πιθανότατα μέχρι και… Ιατρική.

Οι δυσκολίες σαφώς πολλές και οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού έκαναν το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο, με τα παιδιά να είναι λόγω τηλεκπαίδευσης όλη μέρα στο σπίτι. Είχε όμως την απόλυτη στήριξη όλων.

Συνειδητά, στοχεύει σε σχολές της Βορείου Ελλάδας, όπου και αναμένεται να μετακομίσει οικογενειακώς, λόγω και της φύσης της δουλειάς του συζύγου της. Παράδειγμα προς μίμηση και άξια συγχαρητηρίων!

Πηγή: www.agriniopress.gr




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!