Loading...

Με μεγάλο παλμό η συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 η συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας από κατοίκους της περιοχής του Ξηρομέρου οι οποίοι με τα αυτοκίνητά τους μετέβησαν στην περιοχή της “Βελά”, στον δρόμο Αστακός – Μύτικας.

Η συγκέντρωση έγινε μετά από απόφαση της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έχοντας και την στήριξη του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, της Προέδρου κοινότητας Αστακού κας Αρετής Γριτσίπη, του Προέδρου της ΠΑΝΣΥ κ. Παναγιώτη Χολή, του Πρόεδρου του Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού κ. Γιώργου Βασίλα, και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα κανένας από τους αρμόδιους δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα, για την κοινή απόφαση της χωροθέτησης με την τοπική κοινωνία.

Η πορεία έγινε με τα οχήματα καθώς η χώρα διανύει την επέλαση του κορωνοϊού, με όλους να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Φωτογραφίες: xiromeronews.com





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!