Loading...

Διαφορετικούς δρόμους ακολουθούν η Αντιδήμαρχος Οινιάδων και η Δημοτική Αρχή στο θέμα του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την επιλογή να σταθεί δίπλα στη διοίκηση του Οργανισμού σε ότι αφορά την παραχώρηση χώρου αποφάσισε η Αντιδήμαρχος Οινιάδων Γερασιμούλα Γούργαρη, η οποία με ανακοίνωσή της στρέφεται ενάντια στην ενέργεια έξωσης του οργανισμού και της κατάθεσης προσφυγής της διοίκησης του Δήμου κατά της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου για παραχώρηση χώρου στο ΤΟΕΒ Νεοχώριου.

Πρόκειται για μια ενέργεια που θορύβησε τη δημοτική αρχή, καθώς καταγράφεται ως διάσταση απόψεων με τη “γραμμή” της διοίκησης, αλλά και ένα μεγάλο… άδειασμα στη διαμάχη του προκατόχου της Αντιδήμαρχο Αντώνη Αλετρά με την τωρινή διοίκηση του Οργανισμού

Αναλυτικά η ανάρτησης της Αντιδημάρχου Οινιαδών:

Περί ΤΟΕΒ και τεχνικού προγράμματος

Αγαπητό ΔΣ και μέλη του ΤΟΕΒ,

προφανώς η επιστολή σας απευθύνεται σε κάποιον άλλο και όχι στη Μεμη Γούργαρη την Αντιδήμαρχο Οινιαδών από τις 09/03/2021.

Δέχομαι την καλοπροαίρετη κριτική και τον διάλογο, απορρίπτω όμως την στείρα κριτική και τον μονόλογο.
Από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, γνωρίζετε πολύ καλά τις θέσεις μου σε ότι αφορά την παραχώρηση του χώρου και ότι αυτή είναι από την αρχή θετική. Επιπλέον δεν θα έπρεπε επ ουδενί να αμφισβητείτε τον λόγο της απουσίας μου από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί είστε γνώστες του προβλήματος υγείας που είχα.

Η θέση μου λοιπόν ήταν εδώ και χρόνια και παραμένει ακόμα και σήμερα ίδια. Ωστόσο, όπως διαφωνώ με την μη παραχώρηση του χώρου στο ΤΟΕΒ, έτσι διαφωνώ και με προσβλητικές ή απαξιωτικές συμπεριφορές στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Σε ότι αφορά την περί της ένστασης θέση μου, δεν μπορώ να κρίνω τις πράξεις ή τις παραλήψεις κανενός.
Αναφορικά τώρα με την εφαρμογή του τεχνικού προγράμματος και των έργων που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν στην Δημοτική Ενότητα Οινιάδων τόσο ο Δημαρχος προσωπικά όσο και το σύνολο της δημοτικής αρχής έχουμε και όραμα και σχέδιο που ξεκινάει να υλοποιείται και για το οποίο και εγώ προσωπικά θα αγωνιστώ για την επιτυχή ολοκλήρωση του.

Δεν θα απολογηθώ όμως, επαναλαμβάνω, για το παρελθόν. Είμαστε μια μικρή κοινωνία και όλοι μας γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε τη δράση του καθενός, ιδιαίτερα στα κοινά.
Τέλος πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι το ενδιαφέρον και η φροντίδα η δική μου αφορά πάντα όλους τους πολίτες των Οινιάδων.

Για αυτούς θα αγωνίζομαι και αυτούς θα στηρίζω με κάθε πρόσφορο μέσο για τα δίκαια αιτήματα τους. Άλλωστε αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας: η σύνθεση διαφορετικών απόψεων με στόχο το όφελος του «δήμου», δηλαδή του λαού, ο οποίος είναι και ο τελικός κριτής όλων μας.

Και κάτι τελευταίο: και εγώ και η οικογένεια μου είμαστε αγρότες και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό. Γνωρίζω από πρώτο χέρι λοιπόν τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου και τον αγώνα που δίνει καθημερινά.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!